ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Lily Collins έκανε το πιο chic twist στο γαλλικό manicure


Ελένη Τσούτση

20 Ιανουαρίου 2022

Η Lily Collins έκανε το πιο chic twist στο γαλλικό manicure
Το ιδανικό manicure για το χειμώνα

Τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη δημοφιλή σειρά του Netflix, «Emily in Paris» και κατάφερε να μας εντυπωσιάσει τόσο με τις στιλιστικές, όσο όμως και με τις beauty επιλογές της.

Η Lily Collins ανέβασε πρόσφατα ένα Instagram story και μας δείχνει το νέο της manicure και με βεβαιότητα θα λέγαμε ότι είναι το inspo που χρειαζόμασταν για το χειμώνα. Είναι μία ανανεωμένη εκδοχή του γαλλικού manicure που έχουμε δει πολύ τελευταία αλλά με τη διαφορά ότι εκείνη επέλεξε η γραμμή να είναι σε καφέ απόχρωση!

Jenny.Gr

Στο παρελθόν είχε μιλήσει για το πόσο της αρέσει να περιποιείται τα άκρα της και να τα διατηρεί ενυδατωμένα.

«Όσο ήμουν σε καραντίνα, νομίζω ότι όλες θα ταυτιστείτε με το γεγονός ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε επαγγελματικό μανικιούρ, οπότε επένδυσα σε πολλά προϊόντα που με βοήθησαν να περιποιηθώ μόνη μου τα νύχια μου και το έλαιο για τη φροντίδα των παρανυχίδων είναι ένα must- have. Προσφέρει ενυδάτωση και τα κάνει να δείχνουν πραγματικά όμορφα», είχε πει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.