ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Do it like Crawford: Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά τα rollers για τέλειες μπούκλες


Ελένη Τσούτση

19 Ιανουαρίου 2022

Do it like Crawford: Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά τα rollers για τέλειες μπούκλες
Pexels
Ένα είναι το iconic χτένισμα που αγαπήθηκε όσο λίγα στα 90s

Ο λόγος φυσικά για το εντυπωσιακό hairstyle της Cindy Crawford. Πρόκειται για τις αέρινες μπούκλες που έκαναν τα μαλλιά τον απόλυτο πρωταγωνιστή της εμφάνισής της. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τις δημιουργήσετε μόνες σας αλλά εμείς θα σας θυμίσουμε έναν νοσταλγικό τρόπο που είναι τα hair rollers.

Εκτός όμως από τα κατάλληλα rollers (υπάρχουν διάφορα μεγέθη στην αγορά) πρέπει να έχετε και μια λακ που θα κλειδώσει το τελικό αποτέλεσμα και θα το κάνει να κρατήσει για ώρες. Είναι σημαντικό επίσης τα μαλλιά σας να είναι «κρύα» πριν βγάλετε τα hair rollers.

Jenny.Gr
Pexels

Το πρώτο step είναι να στεγνώσετε καλά τα μαλλιά σας και έπειτα να βάλετε ένα προϊόν styling. Έπειτα, προσθέτετε έναν έναν κύλινδρο σε κάθε τούφα (επιλέγετε πόσο «βαριές» θέλετε να είναι οι μπούκλες σας). Αφήνετε να κρυώσει πριν αφαιρέσετε τα hair rollers και τέλος με μια χτένα με φαρδιά δόντια περνάτε τα μαλλιά σας για πιο natural αποτέλεσμα!

Τα καλά νέα είναι ότι με τα hair rollers δεν φθείρονται τα μαλλιά σας από τις υψηλές θερμοκρασίες των εργαλείων styling. Δοκιμάστε τα και δημιουργήστε τις πιο εντυπωσιακές μπούκλες που είχατε!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.