ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τέλος τo expensive brunette για τη Gigi Hadid: Το νέο hair look της είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό


Ελένη Τσούτση

26 Ιανουαρίου 2022

Τέλος τo expensive brunette για τη Gigi Hadid: Το νέο hair look της είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό
Το ξανθό είναι το χρώμα της

H Gigi Hadid πριν λίγες ημέρες εμφανίστηκε με μία από τις πιο hot τάσεις στα μαλλιά της, το «Expensive Brunette» και μόλις χθες πόζαρε με διαφορετικό χρώμα. Η ίδια δεν φοβάται να πειραματιστεί με τα μαλλιά της και ειδικά τους τελευταίους μήνες, έχει κάνει αρκετές αλλαγές που όλες δείχνουν τέλειες.

Μετά το «Expensive Brunette» λοιπόν επέστρεψε στο αγαπημένο της χρώμα, το πιο χαρακτηριστικό που δεν είναι άλλο από το ξανθό.

Jenny.Gr

To supermodel εν όψει της νέας της καμπάνιας με μία δημοφιλή εταιρεία καλλυντικών πόζαρε στο φωτογραφικό φακό της στυλιστριάς της, Elizabeth Sulcer και μας έδειξε το νέο εντυπωσιακό hair look της.
Τα μαλλιά της έχουν τώρα μια ανοιχτή ξανθιά απόχρωση, είναι πολύ μακριά και φυσικά λαμπερά και υγιή αφού όπως έχει δηλώσει δίνει ιδιαίτερη σημασία στην καθημερινή τους φροντίδα.

Jenny.Gr

Από πιο ανοιχτές αποχρώσεις, μέχρι πιο σκούρους τόνους, τα ξανθά μαλλιά κερδίζουν έδαφος καθώς συνεχίζουμε να βιώνουμε το απόλυτο 90s revival στην ομορφιά και τη μόδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS