ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Expensive Brunette: Το νέο χρώμα μαλλιών της Gigi Hadid είναι η τάση της σεζόν


Ελένη Τσούτση

11 Ιανουαρίου 2022

Expensive Brunette: Το νέο χρώμα μαλλιών της Gigi Hadid είναι η τάση της σεζόν
H hot απόχρωση της σεζόν

Η Gigi Hadid δεν φοβάται να πειραματιστεί με τα μαλλιά της τους τελευταίους μήνες. Από ξανθιά υιοθέτησε μία έντονη κόκκινη απόχρωση και τώρα έχει καταλήξει στην πιο cool απόχρωση της σεζόν: το «Expensive Brunette».

To supermodel αποκάλυψε τη νέα αλλαγή στα μαλλιά της μέσα από την καμπάνια για τον οίκο Moschino. Τα μαλλιά της έχουν τώρα μια γλυκιά καστανή απόχρωση και όπως είναι χτενισμένα με super όγκο σε ψηλό κότσο δείχνουν άκρως εντυπωσιακά. Η συγκεκριμένη τάση έχει κερδίσει 661.000 προβολές με το hashtag #expensivebrunette νζ περιλαμβάνει πολλές γυναίκες που πήραν την απόφαση όχι απλά να αλλάξουν τα μαλλιά τους αλλά να μεταμορφώσουν εντελώς την εικόνα τους, πηγαίνοντας από το ανοιχτό ξανθό σε ένα πιο γλυκό και σοφιστικέ, «ακριβό» καστανό χρώμα.

Ήδη μερικές από τις πιο διάσημες σταρ που τις έχουμε συνηθίσει με το signature ξανθό, έχουν αλλάξει τα μαλλιά τους σε πιο σκούρες αποχρώσεις για τη νέα σεζόν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το νεό hair look της Hailey Bieber.

Εάν ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε το «Expensive Brunette», είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε μια συγκεκριμένη γλώσσα στο κομμωτήριο: Το βασικό στοιχείο που πρέπει να συζητήσετε με τον κομμωτή σας είναι ότι δεν θέλετε ένα φλατ χρώμα παντού.

Το «Expensive Brunette» έχει να κάνει με το βάθος και τη διάσταση, και έτσι εσείς και ο colorist σας θα πρέπει να συμφωνήσετε για την πιο βαθιά απόχρωση και την πιο ανοιχτή απόχρωση που θέλετε να δείτε στα μαλλιά σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.