ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Υιοθετήστε την τέλεια vegan ρουτίνα ομορφιάς με 4 απλά βήματα


Ελένη Τσούτση

10 Ιανουαρίου 2022

Υιοθετήστε την τέλεια vegan ρουτίνα ομορφιάς με 4 απλά βήματα
Pixabay
Επενδύστε στη vegan περιποίηση και κάντε καλό στον πλανήτη

Η λέξη vegan έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και μάλιστα σε όλες τις πτυχές της. Εκτός από τη διατροφή που ολοένα και περισσότερο ακούμε γύρω μας ανθρώπους να έχουν υιοθετήσει αυτόν τον τρόπο lifestyle, πλέον και η βιομηχανία της ομορφιάς έχει ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο, τον δρόμο του βιγκανισμού.

Μάλιστα, η ζήτηση τόσο για vegan skincare προϊόντα όσο και vegan καλλυντικά μεγαλώνει ραγδαία και πολλά beauty brands υιοθετούν την συγκεκριμένη φιλοσοφία. Αν σκέφτεστε να υιοθετήσετε έναν πιο ηθικό τρόπο στη ρουτίνα ομορφιάς σας, δεν έχετε παρά να πάρετε έμπνευση από τα παρακάτω απλά βήματα:

1. But first, vegan skincare

Οι κρέμες προσώπου, οι οροί, τα καθαριστικά είναι μέρος της καθημερινής μας ρουτίνας. Αν θέλετε να αλλάξετε όσα ήδη έχετε και στη θέση τους να μπουν προϊόντα με vegan συνθέσεις πρέπει να είστε προσεκτικοί στα συστατικά που περιέχουν. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλά apps που μπορείτε να τσεκάρετε όλα τα προϊόντα πριν τα αγοράσετε.

2. Προστατέψτε την επιδερμίδα σας (και τα ζώα) και επιλέξτε cruelty-free αποσμητικά

Τα περισσότερα αποσμητικά έχουν δοκιμαστεί σε ζώα και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να περιέχουν ζωικά συστατικά όπως κερί μέλισσας,πρόπολη, στεατικό οξύ κ.α. Σήμερα υπάρχουν αρκετές επιλογές με vegan λύσεις που μπορείτε να βρείτε όπως της Caudalie, της Zion Health και Booda Organics.

Jenny.Gr

3. Επενδύστε σε vegan προϊόντα για τα μαλλιά

Υπάρχουν μερικά ζωικά συστατικά όπως η κερατίνη, το κερί μέλισσας, ζελατίνη, το στεατικό οξύ που συναντάμε συχνά σε πολλά προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Όμως πλέον υπάρχουν και cruelty free λύσεις που θα δώσουν λάμψη και υγεία στα μαλλιά σας ενώ παράλληλα θα κάνουν καλό και στο περιβάλλον. Τέτοια παραδείγματα είναι η INOAR, η Aveda και η WeDo Professional.

Jenny.Gr

4. Προτιμήστε vegan αρώματα

Το πιο δύσκολο είναι να βρείτε vegan αρώματα καθώς ακόμη τα περισσότερα brands δεν έχουν προσαρμόσει τις πλατφόρμες τους. Το άμπαρο δημιουργείται από τις εκκρίσεις του λεπτού εντέρου της φάλαινας και χρησιμοποιείται για να «σταθεροποιήσει» τα αρώματα. Εμείς σας έχουμε μερικές vegan friendy επιλογές:Calvin Klein Everyone Eau De Toilette, Sephora White Musk Eau De Parfum, Floral Street και Chantecaille.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS