ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα καλύτερα apps για να ελέγξετε τα συστατικά των αγαπημένων σας καλλυντικών


Ελένη Τσούτση

7 Ιανουαρίου 2022

Τα καλύτερα apps για να ελέγξετε τα συστατικά των αγαπημένων σας καλλυντικών
Pixelformula
Ανακαλύψτε ποια είναι

Όταν αγοράζετε ένα beauty προϊόν τι είναι πιο σημαντικό για εσάς; Η τιμή του, η συσκευασία του ή τα συστατικά που περιέχει; Εμείς σας έχουμε την ιδανική λύση αν θέλετε να ελέγξετε είτε τα προϊόντα που ήδη έχετε ή εκείνα στα οποία θέλετε να επενδύσετε.

Υπάρχουν πλέον εφαρμογές που αν γράψετε το όνομα του προϊόντος, το app θα σας αναλύσει όλα τα συστατικά που εμπεριέχει και έτσι μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε αν κάνει για τις ανάγκες της επιδερμίδας σας. Ακόμη, αν ανήκετε σε όσες χρησιμοποιούν vegan καλλυντικά τότε αυτές οι εφαρμογές κυριολεκτικά θα σας σώσουν, καθώς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα ξέρετε αν το προϊόν που θέλετε ανήκει σε αυτή την κατηγορία ή όχι.

Jenny.Gr
Pexels

Τέλος, αυτές οι εφαρμογές συντελούν στο να γίνουμε πιο συνειδητοποιημένοι καταναλωτές. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε βέβαιοι για τα συστατικά που περιέχει κάθε προϊόν που αγοράζουμε, πόσο δε όταν μιλάμε για καλλυντικά, αφού τελικός αποδέκτης είναι η επιδερμίδα μας.

Βρείτε παρακάτω την λίστα με τις top εφαρμογές:

1. CosDNA

Jenny.Gr

2. Environmental Working Group

Jenny.Gr

3. SkinSafe app

4. CodeCheck app

5. Think Dirty App

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.