CELEBRITIES

H Charlize Theron γιορτάζει τις πρώτες μέρες του 2022 με μια σπάνια φωτογραφία με την κόρη της, August


JTeam

6 Ιανουαρίου 2022

H Charlize Theron γιορτάζει τις πρώτες μέρες του 2022 με μια σπάνια φωτογραφία με την κόρη της, August
«Νέα χρονιά, ίδια ενέργεια», γράφει η ηθοποιός στη λεζάντα του post που ανέβασε στο Instagram την Τρίτη.

Η Charlize Theron όπως φαίνεται, καλωσόρισε το 2022 με τη διάθεση που είχε και τον παλιό χρόνο. Στο post που δημοσίευσε πρόσφατα στο Instagram, τη βλέπουμε σε μια ξεχωριστή λήψη με αφορμή τη νέα χρονιά μαζί με την κόρη της, August, επιτρέποντας στο κοινό της να δει πώς μοιάζει μια συνηθισμένη μέρα από την καθημερινότητά της.

Η ηθοποιός έκανε μια εξαίρεση στον κανόνα που ορίζει πως θέλει να κρατά τις κόρες της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφασίζοντας να δημοσιεύσει το παρακάτω post.

H 46χρονη star κοιμάται στον καναπέ δίπλα από την κόρη της, η οποία είναι σκεπασμένη και φοράει γυαλιά μασάζ. Ακριβώς δίπλα τους κοιμάται το σκυλάκι τους ενώ στη δεύτερη λήψη βλέπουμε όλα τα κατοικίδια της οικογένειας μπροστά από το τζάκι. Όπως γράφει κάτω από τη λεζάντα του post: «Νέα χρονιά, ίδια ενέργεια. Έλα, 2022 μην είσαι σκύλα».

Τον Αύγουστο, η Theron είχε δημοσιεύσει ένα video σε αργή κίνηση με την August και τη μεγαλύτερη κόρη της, Jackson, κρατώντας τα χέρια τους και πέφτοντας στη θάλασσα από ένα yacht.

Επιστρέφοντας στις πιο πρόσφατες λήψεις, η ίδια είχε δημοσιεύσει καρουζέλ φωτογραφιών, στις οποίες τη βλέπουμε να κάνει σκι μαζί με τις κόρες της, δείχνοντας πως πέρασε τις γιορτινές της διακοπές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.