ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Οι καλύτερες μάσκες μαλλιών για πλούσια ενυδάτωση και αναδόμηση της τρίχας


Ελένη Τσούτση

6 Φεβρουαρίου 2022

Οι καλύτερες μάσκες μαλλιών για πλούσια ενυδάτωση και αναδόμηση της τρίχας
Getty Images
Μπορεί σε καθημερινή βάση να δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή στην περιποίηση της επιδερμίδας μας αλλά και τα μαλλιά μας έχουν την ίδια ανάγκη. Αν θέλετε να έχετε λαμπερά και υγιή μαλλιά δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε μια μάσκα που θα αναδομήσει σε βάθος την τρίχα. 

Ο κανόνας είναι γνωστός, τα μαλλιά έχουν ανάγκη από συστηματική φροντίδα και φυσικά να επενδύετε σε προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες τους. Εκτός από το σαμπουάν και το conditioner πρέπει να έχετε την κατάλληλη θρεπτική μάσκα που θα κάνει τα μαλλιά σας απίστευτα λεία και υγιή.

Jenny.Gr

Το πιο σημαντικό κομμάτι αφού έχετε στα χέρια σας την ιδανική μάσκα για τα μαλλιά σας είναι ο σωστός τρόπος εφαρμογής της. Καλό είναι να την απλώνετε σε όλο το μήκος μήκος των μαλλιών σας, από τη ρίζα έως τις άκρες και να την αφήνετε να δράσει για περίπου 5-10 λεπτά. Εναλλακτικά αν τα μαλλιά σας είναι αρκετά ταλαιπωρημένα μπορείτε να την εφαρμόζετε πριν το λούσιμο και έπειτα να ακολουθήσετε τα υπόλοιπα βήματα.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες μάσκες για να επιλέξετε την τέλεια για εσάς:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.