ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

6 εύκολα χτενίσματα για το brunch της Κυριακής


Ελένη Τσούτση

6 Φεβρουαρίου 2022

6 εύκολα χτενίσματα για το brunch της Κυριακής
Τις καθημερινές οι ρυθμοί είναι πιο γρήγοροι και πολλές φορές δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε ούτε τα πλέον απαραίτητα. Το Σαββατοκύριακο όμως που έχουμε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μας μπορούμε να κάνουμε focus στην εμφάνισή μας και πιο συγκεκριμένα στα μαλλιά μας. Εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο cool χτενίσματα για το σημερινό brunch στην πόλη.

Είτε λοιπόν κάνετε τις βόλτες σας στην αγορά, είτε πάτε για brunch, ένα ιδιαίτερο χτένισμα μπορεί να αναβαθμίσει ολόκληρο το look σας.

Ένα όμορφο hairstyle μπορεί να αναβαθμίσει το πιο απλό outfit που έχετε επιλέξει για τις βόλτες σας και να κάνει την διαφορά. Αφού πρώτα ενημερωθείτε για όλα τα νέα hair trends της άνοιξης, θα πάρετε τα απαραίτητα εργαλεία styling στα χέρια σας και ανάλογα με το στιλ σας θα δημιουργήσετε το αντίστοιχο χτένισμα.

Εμπνευστείτε από τα παρακάτω χτενίσματα που θα σας δώσουν πρωτότυπες ιδέες για το επόμενο hair look σας (αλλά και για μια εντυπωσιακή φωτογραφία στο Instagram).

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.