ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Spring Hair: Οι μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη 2022


Ελένη Τσούτση

3 Φεβρουαρίου 2022

Spring Hair: Οι μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη 2022
Ήρθε η στιγμή να κάνουμε focus στα hair trends που θα μας απασχολήσουν και θα δούμε παντού τους επόμενους μήνες. Ιδιαίτερα αξεσουάρ και beauty λεπτομέρειες που κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις

Μπορεί ο καιρός να μην είναι και τόσο ανοιξιάτικος αλλά εμείς περιμένουμε εκείνες τις ημέρες ήλιου που θα ανεβάσουν τη διάθεσή μας και θα μας κάνουν να πειραματιστούμε ακόμη περισσότερο με τα μαλλιά μας. Έντονα αξεσουάρ, girly πλεξούδες και κομψά chignon θα ολοκληρώσουν μοναδικά τις εμφανίσεις μας.

Το πρώτο μέρος στο οποίο απευθυνόμαστε για έμπνευση για τα μαλλιά είναι σχεδόν πάντα οι πασαρέλες, όπου μερικοί από τους πιο ταλαντούχους hairstylists στον κόσμο δημιουργούν looks που αναπόφευκτα καταλήγουμε να επιλέγουμε την επόμενη σεζόν.

Αν αναρωτιέστε λοιπόν ποιες είναι οι τάσεις στα hair looks για την Άνοιξη 2022 τότε σας έχουμε την απάντηση με πέντε υπέροχες προτάσεις κατευθείαν από το catwalk. Αν θέλετε να είστε ενημερωμένες και δεν έχετε δοκιμάσει καμία αλλαγή στα μαλλιά σας μέχρι τώρα ίσως να τολμήσετε ένα refresh ανακαλύπτοντας όλες τις νέες hot τάσεις.

Funky Clips

Τα hair accessories και φέτος είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις και έχουν μια υπερβολική διάσταση που μας αρέσει. Τα clips κάνουν τη διαφορά και μπορείτε από τώρα να τα βάλετε στη λίστα με τα επόμενα χτενίσματά σας καθώς δεν χρειάζεται κόπος και χρόνος. Αρκούν διάφορα μεγέθη και χρώματα για να δημιουργήσετε ένα τέλειο ανοιξιάτικο look.

Chic Chignons

Πρόκειται για ένα από τα πιο classic and chic hairstyles το οποίο κάθε χρόνο παραμένει στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεων κάθε γυναίκας. Το chignon είναι για κάθε μία λύση για να εντυπωσιάσει αλλά και για να βγει από τη δύσκολη θέση όταν βρίσκεται σε μία bad hair day. Συνήθως ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα και προσαρμόζεται σε κάθε στιλ. Ρομαντικό ή rock, vintage ή κλασσικό, το chignon είναι ιδανικό για όποιο ύφος θέλετε να αποδώσετε κάθε φορά.

Slick Straight

Επιλέξτε να μην έχουν όγκο τα μαλλιά σας, για να είναι πιο αυστηρό το στιλ. Κάντε την χωρίστρα στο πλάι ή στο κέντρο, ανάλογα που ταιριάζει περισσότερο στο πρόσωπό σας. Αφήστε για λίγο στην άκρη τα περίτεχνα looks, τους όγκους και τα ξασμένα μαλλιά και μεταμορφωθείτε σε fashionista, με ένα απλό ίσιωμα.

Μαντήλια στα μαλλιά

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα ’90s έχουν γίνει εμμονή στη βιομηχανία της ομορφιάς. Σχεδιαστές και influencers εμπνέονται από τα πιο minimal trends της δεκαετίας μέχρι τα πιο fun και πολύχρωμα όπως τα floral μαντήλια ή τα μαντήλια με έντονα prints. Ένα μαντήλι στα μαλλιά μπορεί σίγουρα να φέρει πιο νωρίς την άνοιξη στη ζωή σας!

Gilry braids

Τα braids έχουν ξετρελάνει τόσο τα catwalks όσο και το street style και όπως είδαμε, θα συνεχίσει να συμβαίνει το ίδιο και την άνοιξη. Και δεν είναι καθόλου παράλογο, αν σκεφτούμε ότι ένα braid look, μπορεί να μας μεταμορφώσει από cute girls, σε trendsetter. Γι' αυτό, ας γίνουμε το γρηγορότερο δυνατό braid experts, γιατί όπως όλα δείχνουν είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να επιλέξουμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.