ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα καλύτερα προϊόντα για πιο ζωντανές μπούκλες


Ελένη Τσούτση

1 Φεβρουαρίου 2022

Τα καλύτερα προϊόντα για πιο ζωντανές μπούκλες
Αν έχετε μπούκλες, τα παρακάτω προϊόντα είναι οι τέλειες επιλογές

Οι μπούκλες αποτελούν το χτένισμα που πολλές γυναίκες λατρεύουν αλλά ας είμαστε ειλικρινείς αν δεν έχουμε φυσικές μπούκλες το να τις φτιάξουμε μόνες μας είναι ένα δύσκολο project. Όμως υπάρχουν κάποια προϊόντα που σίγουρα μπορούν να βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις τέλειες μπούκλες με ζωηρή κίνηση και λάμψη! Άλλωστε, δε θέλει κόπο, αλλά τρόπο.

Φυσικά η τεχνική παίζει σημαντικό ρόλο και εκτός από τα ιδανικά προϊόντα styling πρέπει να υιοθετήσετε και την κατάλληλη haircare ρουτίνα για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Οι ανάλαφρες μπούκλες λοιπόν είναι το ιδανικό hairstyle. Σε μακριά ή κοντά μαλλιά το ελαφρύ σπάσιμο αναδίδει μία γοητεία που όλες λίγο ως πολύ χρειαζόμαστε. Ακόμα κι αν είστε οπαδοί του ίσου μαλλιού, δοκιμάστε μία αλλαγή και τολμήστε τις ανάλαφρες μπούκλες.

Jenny.Gr

Tip: Αν σας φαίνεται υπερβολικό για το πρωί, δοκιμάστε να πιάστε ένα ponytail και αφήστε τις μπούκλες ελεύθερες στη βραδινή σας έξοδο.

Εφοδιαστείτε κι εσείς λοιπόν με ένα από τα καλύτερα προϊόντα για μπούκλες που θα σας ενθουσιάσουν με την εκπληκτική αίσθηση που αφήνουν.

Aveda Be Curly Curl Enchancer

Jenny.Gr

Βελούδινη κρέμα θρέψης για μπούκλες χωρίς ξέβγαλμα, που επιτυγχάνει απαλό κράτημα, υφή και ελαστικότητα. Xαρίζει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη ακόμη και στα πιο ξηρά σγουρά μαλλιά.

Moroccanoil Curl Enhancing Shampoo

Jenny.Gr

Σαμπουάν από έλαιο argan που επαναφέρει την ελαστικότητα των σγουρών μαλλιών, αναζωογονεί και προσφέρει λάμψη.Το έλαιο Argan είναι ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό, πλούσιο σε βιταμίνες και άλλα πολύτιμα συστατικά. Περιέχει Ωμέγα-6 και βιταμίνη Α που βοηθούν την ανάπλαση της δομής των κυττάρων και την αύξηση της ελαστικότητας της τρίχας. Περιέχει επίσης βιταμίνη Ε και φαινόλες που προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες και από περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Wella Professionals Nutricurls Mask

Jenny.Gr

Εντατική θεραπεία βαθιάς θρέψης Wella Professionals Nutricurls Mask που βοηθά στον έλεγχο του φριζαρίσματος και χαρίζει πλούσιες μπούκλες και κυματισμούς που προκαλούν το άγγιγμα. Για Εντατική θρέψη. Το σύμπλεγμα NOURISH-IN με εκχύλισμα πίτουρου και έλαιο jojoba συμβάλλει στη διατήρηση καλοσχηματισμένης μπούκλας, χαρίζοντας μαλλιά απαλά και ευκολοχτένιστα, μειώνοντας παράλληλα το φριζάρισμα.

L’Oréal Paris, Stylista The Curl Tonic Hair Styling Spray

Jenny.Gr

Απαλός αφρός για εξαιρετικό κράτημα στα σγουρά μαλλιά. Σχεδιάστηκε και δοκιμάστηκε από επαγγελματίες κομμωτές, προκειμένου να προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ απαλότητας και κρατήματος μεγάλης διάρκειας.

Kérastase Curl Manifesto Masque Beurre Haute Nutrition Μάσκα

Jenny.Gr

Η Curl Manifesto είναι η απόλυτη επαγγελματική περιποίηση για κάθε τύπο σγουρών και άφρο μαλλιών.Εμπεριέχοντας ενυδατικό Μέλι Manuka και δυναμωτικό Ceramide, προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό ενυδάτωσης, ενδυνάμωσης και σχηματισμού. Το αποτέλεσμα; Όμορφες, υγιείς, ανάλαφρες μπούκλες.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.