ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Jennifer Lopez μόλις έκανε το τέλειο bridal manicure


Ελένη Τσούτση

11 Φεβρουαρίου 2022

H Jennifer Lopez μόλις έκανε το τέλειο bridal manicure
Η JLo δείχνει πιο ανανεωμένη από ποτέ δίπλα στον Ben Affleck και αυτό φαίνεται από την εμφάνισή της. Είναι η απόλυτη trendsetter κι εμείς σας έχουμε την έμπνευση της ημέρας που είναι ένα manicure, διαφορετικό από τα συνηθισμένα!

Η ίδια αλλάζει το μανικιούρ σχεδόν κάθε μέρα κι εμείς δεν έχουμε παρά να αντλήσουμε έμπνευση. Πολλές φορές, μάλιστα, την έχουμε δει να αλλάζει και δύο manicure μέσα στην ίδια μέρα, όπως βλέπουμε τουλάχιστον από το Ιnstagram του Tom Bachik, του προσωπικού της nail artist.

H Jennifer Lopez για τις ανάγκες της νέας ταινίας «Marry Me» που πρωταγωνιστεί, φόρεσε ένα υπέροχο λευκό φόρεμα που έμοιαζε με νυφικό κι εμείς ανυπομονούμε να τη δούμε ξανά νύφη αλλά αυτή τη φορά στο πλευρό του Ben Affleck! Αν πρέπει λοιπόν να ξεχωρίσουμε κάτι από το τελευταίο της look, αυτό είναι το manicure της.

Το συγκεκριμένο nail look είναι η καλύτερη επιλογή αν ετοιμάζεστε να ντυθείτε νύφη. Υπεύθυνος είναι ο nail artist Tom Bachik που δημιούργησε ένα french manicure σε rose gold απόχρωση με μερικά στρας όπως ο ίδιος είπε τις μικροσκοπικές λευκές πέτρες.

Εσείς, θα το δοκιμάζατε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS

JLO