ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα ωραιότερα makeup looks για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου


Ελένη Τσούτση

10 Φεβρουαρίου 2022

Τα ωραιότερα makeup looks για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Όλες μας αναζητάμε την κατάλληλη ευκαιρία για να περιποιηθούμε λίγο παραπάνω τον εαυτό μας και η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι πραγματικά η τέλεια αφορμή. Κάνουμε focus στο μακιγιάζ που θα επιλέξουμε και αφήνουμε τη φαντασία μας ελεύθερη

Μπορεί να έχετε ήδη κανονίσει να βγείτε εκείνο το βραδύ ή ακόμη καλύτερα, να σας περιμένει μια όμορφη έκπληξη. Ίσως πάλι βγείτε για μια fun βραδιά με τις φίλες σας.

Σε κάθε περίπτωση, τολμήστε ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ που ίσως δεν συνηθίζετε στην καθημερινότητά σας.

Ας μην ξεχνάτε ότι ένα ωραίο μακιγιάζ μπορεί να αναβαθμίσει το outfit σας στη στιγμή! Ένα bold makeup look μπορεί να αποτελέσει το καλύτερο αξεσουάρ για το little black dress που πιθανότατα έχετε στην ντουλάπα σας.

Εμείς λοιπόν κάναμε την απαραίτητη έρευνα για να μη χαθείτε στις τάσεις και στις τόσες προτάσεις που βλέπετε στο feed σας στο Instagram. Παρακάτω θα δείτε υπέροχα μακιγιάζ για να επιλέξετε το αγαπημένο σας ανάλογα με το προσωπικό σας στιλ και ύφος.

Red lips

Pink eyes

Colourful Smokey

Simmery look

Glitter lover

Bold eyeliner

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.