ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Valentine’s Nails: 10 ιδέες για νύχια που θα ερωτευτείτε


Ελένη Τσούτση

9 Φεβρουαρίου 2022

Valentine’s Nails: 10 ιδέες για νύχια που θα ερωτευτείτε
Με σύντροφο ή χωρίς, η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια καλή ευκαιρία να φτιάξετε τη διάθεσή σας ξεκινώντας από τα νύχια σας

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είτε την γιορτάζουμε είτε όχι, μας δίνει έμπνευση να κάνουμε ξεχωριστά πράγματα, να βγούμε λίγο από τη ρουτίνα μας που τόσο έχουμε ανάγκη αυτό το διάστημα, ακόμη και στο κομμάτι της περιποίησης των άκρων μας. Από φλογερό κόκκινο μέχρι ένα ιδιαίτερο nail art, αλλά και μονόχρωμες επιλογές, την ημέρα του Άγιου Βαλεντίνου όλα επιτρέπονται.

Προσωπικά, λατρεύω τις nude αποχρώσεις στα νύχια μου με μικρά minimal σχέδια όπως, σε αυτήν την περίπτωση, καρδιές. Μάλιστα, το συγκεκριμένο manicure φαίνεται να είναι το αγαπημένο πολλών influencers και όχι μόνο για εκείνη τη μέρα. Μπορείτε λοιπόν να τιμήσετε και εσείς τον Βαλεντίνο ακόμη και με το πιο cool nail art όπως μικρές καρδιές ή γεωμετρικά σχέδια.

Επιλέξτε νύχια στα χρώματα του έρωτα, όπως το κόκκινο και το ροζ, χωρίς ωστόσο να αποκλείονται και βερνίκια νυχιών σε άλλες αποχρώσεις. Δημιουργήστε εντυπωσιακά ρομαντικά μανικιούρ για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και γιορτάστε την αγάπη με όποιον τρόπο θέλετε.

Παρακάτω θα βρείτε τα σχέδια που σας προτείνουμε να δοκιμάσετε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.