ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

To Barbie ponytail είναι η πιο girly τάση της σεζόν


Ελένη Τσούτση

17 Φεβρουαρίου 2022

To Barbie ponytail είναι η πιο girly τάση της σεζόν
Οι τάσεις του 2000 επιστρέφουν τόσο στη μόδα όσο και στην ομορφιά και τους τελευταίους μήνες δεν έχουμε σταματήσει να γράφουμε για όλα εκείνα τα trends που βλέπουμε να κερδίζουν και πάλι έδαφος και μας πιάνει μια νοσταλγία

Αν θα δίναμε έναν τίτλο σε όλα τα trends που βλέπουμε τις τελευταίες σεζόν, αυτός χωρίς δεύτερη σκέψη θα ήταν: η αναβίωση του παρελθόντος. Αυτό το κλίμα έντονης νοσταλγίας των 00s που ας είμαστε ειλικρινείς μετά τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας μας είχε λείψει. Γιατί; Γιατί η αισιοδοξία και το funky ύφος των 00s επέστρεψαν και μας κάνουν να τολμούμε περισσότερο.

Ανάμεσα λοιπόν στα trends, πρωταγωνιστική θέση έχει το Barbie ponytail που θα δώσει στο look σας ένα girly χαρακτήρα. Φυσικά, μπορείτε να το δημιουργήσετε μόνες σας και το μόνο που αρκεί είναι να κάνετε την αλογοουρά στο σωστό ύψος και να κλειδώσετε το αποτέλεσμα με λακ.

Jenny.Gr

Ακόμη, μπορείτε να πιάσετε την αλογοουρά σας χρησιμοποιώντας ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ και με μόλις δυο κινήσεις, κάνατε αμέσως την διαφορά! Πρόκειται λοιπόν για ένα χτένισμα που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα δυνατά χαρακτηριστικά του προσώπου σας και θα χαρίσει extra πόντους στο καθημερινό σας look.

Τα παρακάτω χτενίσματα είναι fashionable, και πάνω απ' όλα εύκολα και γρήγορα.

Δοκιμάστε τα!

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS