ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Δημιουργήστε μόνες σας τις πιο όμορφες μπούκλες με αυτά τα προϊόντα


Ελένη Τσούτση

21 Φεβρουαρίου 2022

Δημιουργήστε μόνες σας τις πιο όμορφες μπούκλες με αυτά τα προϊόντα
Έχετε μπούκλες αλλά κουράζεστε γιατί δεν «στρώνουν» όπως εκείνες των αγαπημένων σας influencers στο Instagram; Εμείς σήμερα σας έχουμε τόσο ορισμένα σημεία -κλειδιά αλλά και τα top προϊόντα για μπούκλες

Οι φυσικές μπούκλες για να γίνουν ακόμη πιο εντυπωσιακές χρειάζονται την κατάλληλη φροντίδα. Ωστόσο, σε αυτό το σημείο οφείλουμε να σας πούμε πως για να αναδείξετε τις φυσικές σας μπούκλες χρειάζεται λίγος extra χρόνος στην καθημερινότητά σας αλλά το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει!

Εμείς, λοιπόν, σας παρουσιάζουμε όλα τα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε μόνες σας στο σπίτι πριν βιαστείτε να κλείσετε ραντεβού στο κομμωτήριο για τέλεια curly hair.

Για να διατηρήσετε τέλειο σχήμα στις μπούκλες σας καλό είναι σύμφωνα με τους experts να αποφεύγετε το συχνό λούσιμο καθώς αφυδατώνει την τρίχα και απομακρύνει τα φυσικά της έλαια που έχει ανάγκη. Μάλιστα, στα σγουρά μαλλιά αυτό παρατηρείται πιο έντονα γι’ αυτό παρουσιάζεται εντονότερο φριζάρισμα και τα μαλλιά είναι πιο ευάλωτα στο σπάσιμο.

Jenny.Gr

Αυτό σημαίνει ότι είναι σημαντικό να επιλέξετε το ιδανικά προϊόντα για σγουρά μαλλιά. Ακόμη, κάτι άλλο που πρέπει να προσέξετε είναι η θερμοκρασία του νερού στο λούσιμο. Προτιμήστε χλιαρό νερό και ολοκληρώστε το λούσιμο με ένα κρύο ξέβγαλμα.

Με αυτές τις δυο απλές κινήσεις θα δείτε μεγάλη διαφορά στην ποιότητα της τρίχας και κατ’ επέκταση στις μπούκλες σας!

Extra tips:

  • Όταν τα μαλλιά σας είναι νωπά τότε να τα ξεμπερδεύετε με μία χτένα που να έχει αραιά δόντια.
  • Μην χρησιμοποιείτε την κλασική πετσέτα αλλά ένα βαμβακερό T-shirt για να σκουπίσετε τα μαλλιά σας με απαλές ταμποναριστές κινήσεις.

Παρακάτω θα βρείτε τα καλύτερα haircare προϊόντα για τις μπούκλες σας:

Kérastase Curl Manifesto Bain Hydratation Douceur

Jenny.Gr

Dercos Nutrients Detox Dry Shampoo, Vichy

Jenny.Gr

Botanique Curl Hydration Shampoo, Tresemme

Jenny.Gr

Moroccanoil Curl, κρέμα για σγουρά και με περμανάντ μαλλιά

Jenny.Gr

Air Dry Foam, Ouai

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.