ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Sophie Turner έγινε κοκκινομάλλα και από εμάς είναι ναι!


Ελένη Τσούτση

22 Φεβρουαρίου 2022

Η Sophie Turner έγινε κοκκινομάλλα και από εμάς είναι ναι!
Η Sophie Turner έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο της ως Sansa Stark στην αγαπημένη σειρά  «Game of Thrones» και εκεί λατρέψαμε τα μακριά μαλλιά της

Η ηθοποιός ήταν ξανθιά για μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως τώρα αποφάσισε να αφήσει πίσω της το ξανθό και να υιοθετήσει μια κόκκινη απόχρωση που της ταιριάζει πολύ! Η Turner εθεάθη με το νέο της hair color ενώ περπατούσε στο Los Angeles με τον σύζυγό της, Joe Jonas.

Η νέα κόκκινη απόχρωση δεν είναι ακριβώς νέα για την ηθοποιό αφού η ίδια μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία που ποζάρει για την καμπάνια του οίκου Louis Vuitton με μια πιο βαθιά και πιο χάλκινη απόχρωση από αυτό που βλέπουμε στις πρόσφατες φωτογραφίες.

Σύμφωνα μάλιστα με τους experts, το κόκκινο κάνει δυναμικό comeback φέτος και πιο συγκεκριμένα η απόχρωση chocolate cherry προβλέπεται ότι θα είναι μία από τις πιο hot τάσεις.

Κάντε το λοιπόν όπως η Turner και πείτε ναι, σε μια φρέσκια κόκκινη απόχρωση που θα αναβαθμίσει το look σας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.