ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Θέλετε να αποκτήσετε τέλειες μπούκλες χωρίς θερμότητα; Το TikTok έχει τη λύση


Ελένη Τσούτση

23 Φεβρουαρίου 2022

Θέλετε να αποκτήσετε τέλειες μπούκλες χωρίς θερμότητα; Το TikTok έχει τη λύση
Instagram/@Emili Sindlev
Σας αρέσουν οι φυσικές μπούκλες αλλά δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πάλι το εργαλείο θερμότητας; Υπάρχει λύση και μαντέψτε, έρχεται για μία ακόμη φορά από τη πλατφόρμα του TikTok

Οι ειδικοί επισημαίνουν πόσο ζημιά κάνει η καθημερινή χρήση θερμότητας στα μαλλιά μας, από την άλλη είμαστε και εμείς που τους αγνοούμε αφού ένα ωραίο hair style μας φτιάχνει τη διάθεση και αναβαθμίζει στη στιγμή το στιλ μας.

Αν ανήκετε και εσείς σε αυτή τη κατηγορία, η beauty κοινότητα του TikTok μόλις αποκάλυψε τον ιδανικό τρόπο για να έχουμε υπέροχες μπούκλες χωρίς καθόλου θερμότητα.Θα πρέπει να επενδύσετε σε ένα kit styling για μπούκλες μαλλιών «No Heat Wave Hair Spiral», το οποίο περιέχει 28 κορδέλες ώστε να χωρίσετε τα μαλλιά σας σε μικρές τούφες και έπειτα να τα βάλετε μέσα σε αυτές τις κορδέλες.

Η διαδικασία είναι απλή και μπορείτε να τις κάνετε πριν πέσετε για ύπνο και όταν ξυπνήσετε να βγάλετε τις κορδέλες και θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα.

Δείτε το video και ακολουθήστε τα steps για να ένα cool wavy look!


@laurenwolfe Reply to @preswee RESULTS💁🏻‍♀️ I love!! thank you guys for being patient #heatlesshair #heatlesshairstyle #haircare #amazonfinds2021 ♬ misery x cpr - lol

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.