ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

6 αντιγηραντικές κρέμες για απαλό και λαμπερό δέρμα


Ελένη Τσούτση

22 Φεβρουαρίου 2022

6 αντιγηραντικές κρέμες για απαλό και λαμπερό δέρμα
Pexels
Οι κρέμες προσώπου κατά της γήρανσης αποτελούν τα hero – products κάθε νεσεσέρ και φυσικά κάθε γυναίκα θέλει να έχει στο «οπλοστάσιό» της

Αν κάτι τονίζουν οι skincare experts, είναι η πρόληψη. Με άλλα λόγια, όσο πιο νωρίς εντάξετε στη ζωή σας τα αντιγηραντικά προϊόντα, τόσο το καλύτερο για την επιδερμίδα σας. Φυσικά, ο κάθε τύπος επιδερμίδας ανάλογα με την ηλικία του έχει διαφορετικές ανάγκες και προτεραιότητες.

Πριν προχωρήσουμε, ας ξεκαθαρίσουμε το εξής: οι ρυτίδες είναι το φυσικό αποτέλεσμα της γήρανσης του δέρματος και δεν υπάρχει απολύτως τίποτα κακό στο να έχετε λεπτές γραμμές στο πρόσωπο και τον λαιμό σας. Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα μας παράγει λιγότερο κολλαγόνο, που σημαίνει ότι είναι πιο λεπτό και όχι τόσο παχύ. Αυτό είναι που προκαλεί την εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.

Αν όμως δεν νιώθετε όμορφα με τις ρυτίδες σας και ανησυχείτε ότι σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερες από όσο νιώθετε, τότε σας έχουμε τη λύση! Ανακαλύψαμε τις καλύτερες κρέμες κατά της γήρανσης ή πιο σωστά τις κρέμες που ενισχύουν τη νεότητα.

Αν λοιπόν θέλετε να μειώσετε τις ρυτίδες σας, σας βεβαιώνουμε ότι τα παρακάτω προϊόντα θα σας προσφέρουν αναζωογονημένη επιδερμίδα κι ένα πιο νεανικό και σφριγηλό βλέμμα!

Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Youth Power Creme Moisturiser

Jenny.Gr

Powerful Wrinkle Reducing Cream SPF 30

Jenny.Gr

Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Cream

Jenny.Gr

Liftactiv Nuit Night Cream, Vichy

Jenny.Gr

Anti-Ageing Night Cream, SkinLabo

Jenny.Gr

Μαύρη Πεύκη Κρέμα Ημέρας 4D Bio-Shapelift Κανονικές/Μικτές Επιδερμίδες, Korres

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.