ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς να αφαιρέσετε με ασφάλεια το ημιμόνιμο manicure στο σπίτι


Ελένη Τσούτση

24 Φεβρουαρίου 2022

Πώς να αφαιρέσετε με ασφάλεια το ημιμόνιμο manicure στο σπίτι
Οι περισσότερες γυναίκες πλέον επιλέγουν να κάνουν ημιμόνιμο μανικιούρ από ότι απλό καθώς η διάρκειά του είναι μεγαλύτερη

Συνήθως από τη 15η μέρα αρχίζετε να νιώθετε ότι το ημιμόνιμο manicure έχει κάποιες φθορές ή αισθάνεστε το υλικό λίγο πιο βαρύ στα νύχια σας. Αυτό που συνίσταται από τους nail experts είναι να το κρατάμε μέχρι 2 εβδομάδες (αλλά θα ήταν ψέμα, αν λέγαμε ότι το τηρούμε αυτόν τον κανόνα).

Γνωρίζουμε ότι η προσπάθεια να αφαιρέσετε το ημιμόνιμο σας στο σπίτι χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία μπορεί να αποδυναμώσει ή να καταστρέψει τα νύχια. Η ειδικός, Gelish Danielle Candido δήλωσε χαρακτηριστικά στο POPSUGAR:

«Η αφαίρεση του ημιμόνιμου στο σπίτι μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στα νύχια. Ο καλύτερος τρόπος για να αφαιρέσετε το ημιμόνιμο είναι πάντα να ζητάτε από έναν επαγγελματία να το κάνει για εσάς, αλλά αν δεν θέλετε, υπάρχουν ακόμα πιο ασφαλείς επιλογές από το να τα ξεφλουδίζετε».

Jenny.Gr

Η nail artist, Elle Gerstein, η οποία έχει μερικές από τις πιο διάσημες πελάτισσες στο Hollywood όπως η Blake Lively, η Jennifer Lopez και η Jessica Chastain, δίνει τις καλύτερες συμβουλές για να αφαιρέσετε το ημιμόνιμο με ασφάλεια στο σπίτι.

Με μία λίμα λιμάρετε την επιφάνεια του νυχιού, βγάζοντας το τοπ. Έπειτα, παίρνετε μικρά κομμάτια βαμβάκι και τα ποτίζετε καλά με καθαρό ασετόν και τα τοποθετείτε πάνω σε κάθε νύχι ξεχωριστά.

Στη συνέχεια, τυλίγετε με μικρό κομμάτι από αλουμινόχαρτο κάθε δάχτυλο, σφίγγοντας το καλά για να μην παίρνει αέρα. Προσέχετε να μην φύγει το βαμβάκι και περιμένετε για 15 λεπτά.

Τέλος, ξετυλίγετε ένα ένα δάχτυλο με τη λίμα ή με ένα ειδικό ξυλάκι, σπρώχνοντας και αφαιρώντας τα υπολείμματα από το χρώμα. Ολοκληρώνετε το καθάρισμα, χρησιμοποιώντας ένα buffer.

Μην ξεχάσετε να ενυδατώσετε τα νύχια σας με κάποιο ειδικό έλαιο ή με μία κρέμα χεριών.

Jenny.Gr

Nail Care Apricot Cuticle Oil Βερνίκι Νυχιών

Jenny.Gr

Fiery Pink Pepper Hand Cream, Molton Brown

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.