ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

6 λαδάκια για τις ταλαιπωρημένες άκρες των μαλλιών σας


Ελένη Τσούτση

27 Φεβρουαρίου 2022

6 λαδάκια για τις ταλαιπωρημένες άκρες των μαλλιών σας
Instagram/@Allana Davison
Μπορεί να έχετε τα κατάλληλα haircare προϊόντα για λαμπερά μαλλιά αλλά αν δεν έχετε επενδύσει ακόμη σε κάποιο λαδάκι ήρθε ή ώρα!

Συχνά ακούμε από τους hair experts ότι είναι απαραίτητο να ενυδατώνουμε τις άκρες των μαλλιών μας, με λαδάκια. Γνωρίζετε όμως τον λόγο;

H τρίχα καθημερινά ταλαιπωρείται και ιδιαίτερα οι άκρες των μαλλιών με τη συχνή χρήση εργαλείων θερμότητας όπως το πιστολάκι και το ψαλίδι.

Jenny.Gr

Η χρήση τους ταλαιπωρεί τις άκρες που γίνονται πιο ξηρές. Ακόμη, εξωτερικοί παράγοντες όπως το καυσαέριο και ο ήλιος προκαλούν ξηρασία και αφαιρούν την φυσική λάμψη των μαλλιών. Τα λαδάκια, σας βοηθούν να ανακτήσετε την χαμένη λάμψη, τα δυναμώνει ενώ τα βοηθάει να μην φριζάρουν και να έχουν κίνηση.

Προσωπικά, εφαρμόζω λίγες σταγόνες από το λαδάκι μου σε νωπά μαλλιά και έπειτα το θερμοπροστατευτικό. Το λάδι κάνει τα μαλλιά πιο μαλακά ενώ το χτένισμα γίνεται πιο εύκολο. Φυσικά, το άρωμα που αφήνει είναι απλά μοναδικό!

Βρείτε στην αγορά όλα τα διαθέσιμα λαδάκια και επιλέξτε εκείνο που θα καλύψει τις ανάγκες σας.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα κορυφαία λαδάκια:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.