ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Ποιο manicure ταιριάζει στο ζώδιό σας;


Ελένη Τσούτση

28 Φεβρουαρίου 2022

Ποιο manicure ταιριάζει στο ζώδιό σας;
Επιλέξτε το ιδανικό manicure σύμφωνα με το ζώδιό σας

Τα manicure είναι μια δείχνει τη διάθεσή μας, αλλά και στοιχεία της προσωπικότητάς μας. Σκεφτείτε τα σχέδια που σας ελκύουν περισσότερο; Είναι έντονες ζωηρές αποχρώσεις και υπερβολικά σχέδια ή πιο minimal γραμμές και nude αποχρώσεις; Αν θέλετε να μάθετε σε ποια κατηγορία ανήκετε σύμφωνα με το ζώδιό σας, δεν έχετε παρά να κάνετε scroll down.

Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, όλα τα χρώματα και τα σχέδια (σύμφωνα με το Allure) που ταιριάζουν στην καθεμία από εσάς ανάλογα με το ζώδιό σας. Έτσι, θα βγείτε από το δίλημμα ποιο θα είναι το επόμενο manicure σας!

Κριός

Ο εκκεντρικός Κριός του ζωδιακού κύκλου μπορεί εύκολα να υποστηρίξει τα έντονα χρώματα και μάλιστα από διαφορετικές αποχρώσεις. Το πολύχρωμο mani ήρθε για να μείνει και εσείς θα το εκπροσωπήσετε καλύτερα από κάθε άλλο ζώδιο!

Ταύρος

Εσείς οι Ταύροι μπορεί να είστε λάτρεις των πιο minimal χρωμάτων αλλά θέλετε να κάνετε και τη διαφορά με τις επιλογές σας. Αναβαθμίστε λοιπόν το κλασσικό nude manicure με λίγα glitters.

Δίδυμος

Λατρεύετε τα πιο παιχνιδιάρικα και cool σχέδια καθώς ταιριάζουν τέλεια με την δυναμική και χαρούμενη πλευρά σας. Προτιμήστε ένα fan σχέδιο που μόνο εσείς ξέρετε πώς να το αναδείξετε.

Καρκίνος

Το ροζ είναι το ιδανικό χρώμα για εσάς. Είστε ρομαντικοί και ευαίσθητοι και θέλετε να έχετε πάντα προσοχή από τους άλλους.
Το ροζ αποπνέει ρομαντισμό και μάλιστα μπορείτε να το προσαρμόσετε σε όλες τις εποχές ανάλογα τη διάθεσή σας.

Λέων

Μπορεί να δυσκολεύεστε να αποφασίσετε κάθε φορά ποιο είναι το τέλειο manicure για εσάς, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σας υπενθυμίσουμε ότι ο τολμών νικά! Δοκιμάστε λοιπόν ένα manicure με mirror εφέ και κλέψτε όλα τα βλέμματα.

Παρθένος

Το γαλλικό manicure σας ταιριάζει απόλυτα αφού δεν σας αρέσουν καθόλου τα παράξενα και εκκεντρικά σχέδια. Είστε διακριτικοί και το ίδιο επιθυμείτε να είναι και τα άκρα σας.

Ζυγός

Θέλετε να τολμάτε και αυτό φαίνεται και μέσα από τα manicure σας. Ένα metallic manicure θα κολακεύσει τα άκρα σας ενώ θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση.

Σκορπιός

Για ένα τόσο έντονο ζώδιο, δεν θα μπορούσαμε παρά να προτείνουμε ένα συμβολικό σχέδιο που θα δείχνει τη δύναμή του – έναν ασημένιο κεραυνό. Σίγουρα και το κόκκινο χρώμα σας ταιριάζει αλλά κάντε τη διαφορά επιλέγοντας ένα σχέδιο όλο νόημα.

Τοξότης

Τα glitters δημιουργήθηκαν για τους Τοξότες. Εσείς θέλετε πάντα να τραβάτε την προσοχή των άλλων είτε με το χιούμορ σας είτε με τις extreme επιλογές σας. Δοκιμάστε τα glitters λοιπόν και δημιουργήστε μοναδικές εμφανίσεις.

Αιγόκερως

Είστε κλασικοί και το ιδανικότερο χρώμα είναι κάτι ουδέτερο για εσάς. Η μπορντό απόχρωση θα σας ταιριάζει μοναδικά και επιλέξτε να την κάνετε με ένα twist.

Υδροχόος

Οι ονειροπόλοι Υδροχόοι σκεφτείτε να δοκιμάσετε κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε λίγα σύννεφα και μεταφερθείτε σε έναν άλλο κόσμο, όπως άλλωστε κάνετε συχνά πυκνά.

Ιχθύς

Συμπονετικοί, ευγενικοί, διαισθητικοί και ευαίσθητοι, οι Ιχθύες θέλουν όλα να είναι γαλήνια γύρω τους. Αυτό το απαλό και όμορφο manicure ταιριάζει τέλεια στο χαρακτήρα τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS