ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Blake Lively έχει το τέλειο manicure αν θες να γίνεις boem cool κορίτσι του '60


Ελένη Τσούτση

3 Μαρτίου 2022

H Blake Lively έχει το τέλειο manicure αν θες να γίνεις boem cool κορίτσι του '60
Η Blake Lively υιοθέτησε ένα από τα μεγαλύτερα trends στα νύχια και εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Η ηθοποιός παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του συζύγου της Ryan Reynolds, «The Adam Project», τη Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου και έκλεψε τις εντυπώσεις. Η Lively είναι γνωστό ότι δεν συμβουλεύεται στυλίστρια και για τη λαμπερή βραδιά επέλεξε ένα maxi φόρεμα Versace που την έκανε να μοιάζει με Ελληνίδα θεά.

Εμείς θα σταθούμε στις λεπτομέρειες του look της και πιο συγκεκριμένα στο manicure που ολοκλήρωσε μοναδικά το glam σύνολο. Για τα νύχια της επέλεξε ένα σχέδιο μισοφέγγαρο σε ανοιχτή καφέ απόχρωση.

Το συγκεκριμένο manicure επιμελήθηκε η Elle Gerstein και περιέγραψε το σχέδιο ως «εμπνευσμένο από ένα μποέμ cool κορίτσι της δεκαετίας των '60 και συνδυάστηκε τέλεια με τις αποχρώσεις του φορέματός της».

Η Blake Lively θέλει να συνδυάζει συχνά το manicure της με το χρώμα του outfit της. Tο ίδιο έκανε και σε μια από τις τελευταίες εξόδους της που συνδύασε το χρώμα του φορέματός της με ένα floral mani σε μωβ αποχρώσεις.

Η ηθοποιός μόλις μας έδωσε έμπνευση για τα επόμενα nail style μας και εμείς ανυπομονούμε να τα δοκιμάσουμε!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.