ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Curtain Bangs: 6 celebrities επιβεβαιώνουν πως είναι το πιο hot haircut για την άνοιξη


Ελένη Τσούτση

24 Μαρτίου 2022

Curtain Bangs: 6 celebrities επιβεβαιώνουν πως είναι το πιο hot haircut για την άνοιξη
Getty Images
Θέλετε να ανανεώσετε το look των μαλλιών σας αλλά να μην «πειράξετε» το μήκος; Τα curtain bangs είναι σίγουρα το κούρεμα που θα λατρέψετε και εσείς, όπως πολλές celebrities

Πρόκειται για ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα hairstyles, που είναι εμπνευσμένο από τη δεκαετία των '70s και ολοένα και περισσότερες γυναίκες τα τελευταία χρόνια το επιλέγουν όταν θέλουν να φρεσκάρουν την εμφάνισή τους.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι οι αφέλειες είναι ένα αμφιλεγόμενο beauty θέμα καθώς υπάρχουν αυτές που τις λατρεύουν αλλά και αυτές που τις αποφεύγουν πάση θυσία. Θα τις αγαπήσουμε ή θα τις μισήσουμε μέχρι τέλους, είναι η μοίρα τους.

Υπάρχουν οι μέρες που ξυπνάμε και είναι τέλεια χτενισμένες και αμέσως προσθέτουν γαλλικό αέρα στο look μας, ενώ άλλες μέρες είναι τόσο ατίθασες που απλώς προτιμούμε να τις καλύψουμε μία ένα αξεσουάρ όπως ένα headband.

Τα curtain bangs λοιπόν αποτελούν την λύση για όσες από εσάς επιθυμείτε αφέλειες, χωρίς όμως την ταλαιπωρία στο styling.

Αυτές είναι οι σταρ που απέδειξαν ότι όντως πρόκειται για ένα look που ταιριάζει σε όλα τα χρώματα και σε όλα τα σχήματα προσώπου.

Hilary Duff

Anne Hathaway

Selena Gomez

Camilla Cabello

Ciara

Priyanka Chopra Jonas