ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

5 cool hair looks για να δοκιμάσετε την άνοιξη


Ελένη Τσούτση

29 Μαρτίου 2022

5 cool hair looks για να δοκιμάσετε την άνοιξη
Ανανεώστε το στιλ σας με ένα νέο look στα μαλλιά σας

Έχουμε αφήσει πίσω μας τον χειμώνα και πλέον διανύουμε την ωραιότερη εποχή του χρόνου, την άνοιξη. Όλα γίνονται πιο όμορφα γύρω μας και η αλήθεια είναι ότι έχουμε και περισσότερη διάθεση να ασχοληθούμε με εμάς και την εικόνα μας.

Εμείς είδαμε το feed των πιο cool girls στο Instagram και επιλέξαμε τις πιο τολμηρές αλλά και chic τάσεις που μπορείτε να αντλήσετε έμπνευση.

Από το jagger style κούρεμα που μοιάζει με mullet, στο κομψό καρέ, τα 5 hair looks που έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω προσαρμόζονται τέλεια σε κάθε σχήμα προσώπου και έρχονται να αναβαθμίσουν την εμφάνισή σας αυτή τη σεζόν!

1. Scandi waves

Αυτό που θέλουμε από το συγκεκριμένο look είναι να δείχνει φυσικό. Για να το πετύχετε δεν έχετε παρά να κάνετε μπούκλες με το ειδικό εργαλείο και έπειτα να τις "χαλάσετε" με τα δαχτυλά σας. Κλειδώνετε το τελικό styling με σπρέι για φυσικό κράτημα.

2. Y2K extensions

Τα 00s έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι έχουν επιστρέψει δυναμικά και αυτό είναι ένα επιπλέον trend που το αποδεικνύει. Η νέα τάση θέλει τα μαλλιά πολύ ίσια και να "στολίζονται" με αξεσουάρ όπως head pieces και μπαντάνες.

3. Καρέ

Το καρέ είναι ανέκαθεν το πρώτο στη λίστα με τις τάσεις και κάθε σεζόν το βλέπουμε και με μία μικρή ή μεγάλη παραλλαγή. Φέτος το μεσαίου μήκους καρέ είναι ιδανικό για όσες δεν θέλουν να τολμήσουν και να αναβαθμίσουν το στιλ τους.

4. Όγκος και πάλι όγκος

Ο όγκος στα μαλλιά είναι και πάλι τάση και όσο και αν σκεφτόμαστε ότι είναι ξεπερασμένο, φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η JLO έχει κάνει τα ωραιότερα hair looks με πλούσιο όγκο.

5. The Jagger style

Πρόκειται για ένα ανδρόγυνο look, αρκετά τολμηρό. Το Jagger κούρεμα μπνέεται από το hairstyle του Μic Jagger και είναι η επιτομή της ροκ διάθεσης. Το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται πάρα πολύ styling και ταιριάζει πολύ σε γυναίκες με έντονες γωνίες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.