ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το Grammy manicure της Dua Lipa είναι η υπερβολή που δεν ξέραμε ότι θέλουμε


Ελένη Τσούτση

4 Απριλίου 2022

Το Grammy manicure της Dua Lipa είναι η υπερβολή που δεν ξέραμε ότι θέλουμε
Το τελευταίο manicure της Dua Lipa είναι ένα μάθημα για να ξεχωρίζεις στις λεπτομέρειες

Η Dua Lipa παρευρέθηκε στα 64α ετήσια βραβεία Grammy στο MGM Grand Garden Arena στο Las Vegas και κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο με το look της όσο όμως και με την νέα εντυπωσιακή ξανθιά απόχρωση στα μαλλιά της.

Η ίδια επέλεξε μια Versace δημιουργία με χρυσές λεπτομέρειες και αποφάσισε να κινηθεί στους ίδιους χρωματικούς τόνους και στα νύχια της δημιουργώντας ένα statement mani. Υπεύθυνη για το manicure της ήταν η Kim Truong, η οποία ανέφερε ότι τα χρυσά κοσμήματα αποτέλεσαν έμπνευση για το manicure της pop star.

Η Truong ανέφερε ότι χρησιμοποίησε το βερνίκι «Opi Nail Lacquer in Black Onyx» ($ 10) ως βάση και στη συνέχεια, χρησιμοποίησε ένα απλικατέρ με σφουγγάρι και εφάρμοσε δύο στρώσεις του "Chrome Effects Mirror Shine in Gold Digger" (10 $) για ένα μεταλλικό και χρυσό φινίρισμα.

Jenny.Gr

Η Lipa είναι γνωστή για τα ιδιαίτερα manicure της και ως performer λατρεύει να τα συνδυάζει με το εκκεντρικά looks που υιοθετεί πάνω στη σκηνή. Εμείς για να είμαστε ειλικρινείς εντυπωσιαστήκαμε με το συγκεκριμένο nail look αλλά διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας αν μπορούμε να το αντιγράψουμε για τις καθημερινές μας εμφανίσεις.

Φυσικά δεν χρειάζεται να τονίσουμε ότι η κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει ελεύθερα τι manicure θα κάνει! Μια χρυσή απόχρωση στα νύχια είναι πάντα υπερβολική αλλά αν το outfit μας έχει πιο ήσυχους και ουδέτερους τόνους τότε ίσως να ισορροπήσει το τελικό αποτέλεσμα.

Εσείς θα επιλέγατε μια χρυσή απόχρωση για το επόμενο manicure σας;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.