ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Translucent brown: Αυτό το καστανό χρώμα είναι η πιο φρέσκια καλοκαιρινή τάση


Ελένη Τσούτση

6 Απριλίου 2022

Translucent brown: Αυτό το καστανό χρώμα είναι η πιο φρέσκια καλοκαιρινή τάση
Η άνοιξη είναι εδώ αλλά έχουμε ήδη βάλει στο στόχαστρο το καλοκαίρι

Ανάμεσα στα νέα λανσαρίσματα και στα νέα beauty trends ανακαλύψαμε μια ολόφρεσκη τάση που αν είστε καστανές ή σκέφτεστε να γίνετε, είναι βέβαιο ότι θα σας ενθουσιάσει!

Το καστανό επανέρχεται και σύμφωνα με τους hair colorists ήρθε για να μείνει και να μας απασχολήσει πολύ τους επόμενους μήνες. Πρόκειται για μία διακριτική αλλαγή αλλά παράλληλα τόσο κομψή. Μιλάμε για το «translucent brown» που είναι ένα «διάφανο» και απαλό καστανό με φυσική λάμψη που θα αναβαθμίσει το κλασικό καστανό σας.

Η συγκεκριμένη απόχρωση βοηθά το φως του ήλιου να «περνά» μέσα από τα μαλλιά ενώ οι διακριτικές ανταύγειες συνθέτουν ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα. Θα λέγαμε ότι μας θυμίζει το «expensive brunette» που πολλές σταρ του Hollywood έχουν υιοθετήσει τελευταία.

Το «translucent brown» θα το πετύχετε με την τεχνική του balayage και πιο συγκεκριμένα δημιουργώντας highlights με χρυσό τόνο. Μια ανανέωση στα μαλλιά θα σας φτιάξει τη διάθεση οπότε κλείστε με τον κομμωτή σας ραντεβού και ετοιμαστείτε για το καλοκαίρι! (δεν αργεί)

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.