ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Beauté την Κυριακή: Αυτή είναι η τέλεια DIY μάσκα για να μακρύνουν τα μαλλιά σας


Ελένη Τσούτση

10 Απριλίου 2022

Beauté την Κυριακή: Αυτή είναι η τέλεια DIY μάσκα για να μακρύνουν τα μαλλιά σας
Tα μακριά μαλλιά είναι ένας από τους στόχους σας για την άνοιξη;

Aν ναι, τότε η παρακάτω συνταγή είναι αυτή που εδώ και καιρό περίμενατε! Με τρία μόλις υλικά από την κουζίνα σας και με ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας, αυτή η μάσκα θα δυναμώσει τα μαλλιά σας, κάνοντάς τα να μακραίνουν πιο γρήγορα μετά από ενταστική χρήση.

Υλικά:

κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

1-2 αυγά (ανάλογα το μήκος των μαλλιών σας)

Jenny.Gr

Εκτέλεση:

Φροντίστε το λάδι καρύδας να είναι σε υγρή μορφή, έτσι ώστε να αναμειχθεί πιο εύκολα με τα υπόλοιπα στυστατικά. Σε ένα μπολ ρίξτε τα αυγά και χτυπήστε τα πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν και συνεχίστε προσθέτοντας το λάδι καρύδας και το ελαιόλαδο. Ανακατέψτε πολύ καλά μέχρι να δημιουργθεί η μάσκα.

Άπλώστε τη σε όλο το μήκος των μαλλιών σας, ξεκινώντας από τις ρίζες έως στις άκρες και κάνε ελαφρύ μασάζ, που θα τονώσει τη ροή του αίματος και θα δυναμώσει τις ρίζες, βοηθώντας στη γρήγορη ανάπτυξη των μαλλιών. Βάλτε ένα σκουφάκι μπάνιου και αφήστε τη μάσκα να απορροφηθεί τουλάχιστον για 30 λεπτά. Τέλος, λούστε τα μαλλιά σας με χλιαρό νερό!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.