ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Vanilla Blonde: To νέο ξανθό που θα δώσει ζωντάνια στο πρόσωπό σας


Ελένη Τσούτση

18 Απριλίου 2022

Vanilla Blonde: To νέο ξανθό που θα δώσει ζωντάνια στο πρόσωπό σας
Μια υπέροχη απόχρωση που θα τονίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας

Μπορεί σήμερα ο καιρός να μην είναι ο ιδανικός αλλά εμείς ονειρευόμαστε παραλίες, διακοπές και έντονα χρώματα. Αφήνουμε πίσω μας κάποιες όχι και τόσο αγαπημένες μας τάσεις και υποδεχόμαστε όλα τα νέα hot beauty trends που θα μας φτιάξουν τη διάθεση τους επόμενους μήνες.

Μια από αυτές τις τάσεις είναι το Vanilla Blonde. Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας ξανθά και θέλετε να τα φρεσκάρετε ενόψει του καλοκαιριού αλλά δεν θέλετε να κάνετε κάτι δραστικό, οι ειδικοί προτείνουν ένα υπέροχο γλυκό και ζωντανό χρώμα που θα σας ενθουσιάσει.

Το Vanilla Blonde είναι μία απαλή και ουδέτερη απόχρωση που θα κάνει τα ξανθά σας μαλλιά να λάμπουν στην κυριολεξία. Το συγκεκριμένο χρώμα ξεχωρίζει καθώς χαρίζει ένα μοναδικό φινίρισμα και θα αναβαθμίσει το hair look σας στη στιγμή.

Αν είστε ξανθιά δεν έχετε παρά να δείξετε τις παρακάτω εικόνες στον κομμωτή σας και να προετοιμαστείτε σιγά σιγά για το καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.