ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Botticelli haircut: To trend - έργο τέχνης που θα λατρέψετε αν έχετε μακριά μαλλιά


Ελένη Τσούτση

22 Απριλίου 2022

Botticelli haircut: To trend - έργο τέχνης που θα λατρέψετε αν έχετε μακριά μαλλιά
Το haircut που θα σας λύσει τα χέρια και θα δώσει έναν αναγεννησιακό αέρα στην εμφάνισή σας

Τα πολύ μακριά μαλλιά είναι από τις πιο hot τάσεις της σεζόν και μπορείτε να χαρείτε ελεύθερα αφού δεν υπάρχει λόγος να κόψετε τα μαλλιά σας ούτε ένα εκατοστό.

Μάλιστα, η νέα τάση με όνομα «Botticelli haircut» αντλεί έμπνευση από τους πίνακες του μεγάλου ζωγράφου και ήδη την έχουν δοκιμάσει celebrities όπως η Megan Fox, η Gigi Hadid κ.α.

Πιο συγκεκριμένα, το κούρεμα είναι εμπνευσμένο από την Αναγέννηση και από τον ζωγράφο Sandro Botticelli, και απαιτεί μακριά μαλλιά, τα οποία είναι απολύτως φυσικά. Ακριβώς όπως είναι τα μαλλιά στους αναγεννησιακούς πίνακες.

Τα πολύ μακριά μαλλιά κάνουν δυναμικό comeback και πλέον μπορείτε να δημιουργήσετε ένα hair look πραγματικό έργο τέχνης! Φυσικά αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να τα φροντίζετε συστηματικά ώστε να είναι υγιή και λαμπερά και έπειτα απλά να τα αφήνετε κάτω κάνοντας ανάλαφρους κυματισμούς.

Όσο πιο φυσικά τόσο πιο sexy και ανεπιτήδευτο το τελικό look.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.