ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αυτή είναι η ιδανική θερμοκρασία για να ισιώσετε τα μαλλιά σας


Ελένη Τσούτση

29 Απριλίου 2022

Αυτή είναι η ιδανική θερμοκρασία για να ισιώσετε τα μαλλιά σας
Unsplash
Εσείς γνωρίζετε ποια είναι η καλύτερη θερμοκρασία για τα μαλλιά σας;

Οι περισσότερες έχετε ένα ισιωτικό μαλλιών και πολλές φορές αναρωτιέστε ποια είναι η κατάλληλη θερμοκρασία για να μην προκαλέσετε φθορά στα μαλλιά σας
Οι hairstylists φυσικά γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τη θερμοκρασία που πρέπει να έχει το σίδερο των μαλλιών.

Γνωρίζατε ότι η πολύ χαμηλή θερμοκρασία κάνει τα μαλλιά να φαίνονται θαμπά αλλά και άτονα; Αντίθετα, η υπερβολικά υψηλή μπορεί να προκαλέσει βλάβες στην τρίχα και μάλιστα πολύ σοβαρές.

Σύμφωνα πάντα με τους experts, το σίδερο των μαλλιών καλό είναι να το ρυθμίζετε στους 185°C. Αυτή η θερμοκρασία βοηθάει στο styling και δεν φθείρει τα μαλλιά καθώς η τρίχα δεν χάνει την υγρασία της και παραμένει λαμπερή, λεία και υγιής.

Jenny.Gr

Η χαμηλή θερμοκρασία δεν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα καθώς θα χρειαστεί να περάσετε αρκετές φορές τα μαλλιά σας προκειμένου να ισιώσουν σωστά. Φυσικά όπως επισημάναμε και παραπάνω πρέπει να προσέξετε και τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες αφού για παράδειγμα στους 210°C η κερατίνη αρχίζει να καταστρέφεται.

Aν λατρεύετε τα λαμπερά και λεία μαλλιά, τότε η σωστή θερμοκρασία στο ίσιωμα σας θα είναι η νέα σας beauty συνήθεια. Τα μαλλιά των ονείρων σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα και μόλις σας αποκαλύψαμε το μυστικό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.