ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Bella Hadid φόρεσε το απόλυτο Υ2Κ αξεσουάρ μαλλιών και μας έκανε πάλι έφηβες


Ελένη Τσούτση

28 Απριλίου 2022

Η Bella Hadid φόρεσε το απόλυτο Υ2Κ αξεσουάρ μαλλιών και μας έκανε πάλι έφηβες
Tα Υ2Κ (το Year 2000 δηλαδή) αυτό το καλοκαίρι θα μας απασχολήσει περισσότερο από ποτέ και ένα ακόμη trend από αυτή τη θρυλική δεκαετία έρχεται για να το επιβεβαιώσει

Οι τάσεις που επιστρέφουν φέτος από τα '00s είναι πολλές και είναι αδύνατον να μην μας κάνουν να νοσταλγήσουμε, εμείς οι millennials, τα παιδικά μας χρόνια.

Στο παρελθόν φορέσαμε τα περισσότερα από αυτά τα trends και τώρα βλέπουμε να επιστρέφουν θριαμβευτικά και να φοριούνται από τις εκροσώπους της Gen Z σε looks που θαυμάζουμε -όχι όλες τις φορές βέβαια. Αν υπάρχει ένα it girl που παίζει τις Υ2Κ τάσεις στα δάχτυλα, αυτή είναι χωρίς αμφιβολία η 25χρονη Bella Hadid.

Η Bella τις τελευταίες σεζόν έχει υιοθετήσει το ύφος της δεκαετίας στις εμφανίσεις της και πρόσφατα μας θύμισε πώς ένα αξεσουάρ μαλλιών από εκείνη τη δεκαετία μπορεί να κάνει τη διαφορά σε ένα hair look.

H Bella Hadid γιόρτασε τα γενέθλια της αδερφής της και εκτός από το εντυπωσιακό μακιγιάζ της κάναμε focus στο απόλυτο αξεσουάρ μαλλιών που χάρισε cool vibes στην εμφάνισή της. Η Bella άφησε τα μαλλιά της κάτω και φόρεσε ένα zig zag headband. Εκτός λοιπόν από το claw clip που η ίδια φόρεσε πρώτη και το έκανε ένα από τα μεγαλύτερα trends, τώρα το headband σε σχήμα zig zag ήρθε για να μείνει. Τουλάχιστον για αυτή τη σεζόν.

Εσείς θα το τολμούσατε στην επόμενη έξοδό σας;

Jenny.Gr


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.