ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αυτά είναι τα top προϊόντα για τα φρύδια σας


Ελένη Τσούτση

17 Μαΐου 2022

Αυτά είναι τα top προϊόντα για τα φρύδια σας
Το σχήμα των φρυδιών σας μπορεί να καθορίσει και το πώς φαίνονται τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου σας

Η αρμονία του προσώπου καθορίζεται σε σημαντικό βαθμό από το σχήμα και το πάχος των φρυδιών. Τα φρύδια είναι που δημιουργούν την αίσθηση του σχήματος του προσώπου, μεγαλώνουν ή μικραίνουν τα μάτια και λειτουργούν σαν προϊόν μακιγιάζ, αναδεικνύοντας σωστά ή και λάθος τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.

Φυσικά για να πετύχετε το ιδανικό σχήμα, χρειάζεστε και τα απαραίτητα προϊόντα όπως την σωστή απόχρωση μολυβιού , αλλά και μία mascara που θα ολοκληρώσει το αποτέλεσμα.

Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μόνες σας καλοσχηματισμένα φρύδια.

  • Το σχήμα των φρυδιών πρέπει να συμβαδίζει με το σχήμα του προσώπου για να έχουμε ένα ισορροπημένο και φυσικό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, εάν έχετε στρογγυλό πρόσωπο, η καμπύλη του τόξου είναι προτιμότερο να είναι γωνιακή ενώ τα τετράγωνα πρόσωπα χρειάζονται ένα λιγότερο έντονο τόξο.
  • Μπορείτε να σχεδιάσετε μία γραμμή κάτω από το τόξο των φρυδιών, χρησιμοποιώντας ένα λευκό μολύβι και έπειτα μπορείτε να αφαιρέσετε τις τρίχες που εξέχουν από την γραμμή που έχετε σχεδιάσει με ένα τσιμπιδάκι, μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα.
  • Για να γεμίσετε τα φρύδια σας, χρησιμοποιήστε ένα μολύβι φρυδιών, το οποίο θα σας δώσει ένα καλοσχηματισμένο φρύδι – δώστε έμφαση στο να βρείτε τη σωστή απόχρωση. Ένα trick που θα κάνει ακόμη πιο όμορφα τα φρύδια σας, είναι να βάλετε μια μικρή ποσότητα highlighter, χαρίζοντας λάμψη στο συγκεκριμένο σημείο και τέλος να ολοκληρώσετε με μία mascara φρυδιών.
  • Αν θέλετε να βοηθήσετε να μεγαλώσουν τα φρύδια σας, δεν έχετε παρά να προμηθευτείτε τα κατάλληλα serums και primers ώστε να ενισχύσετε την ανάπτυξη νέων τριχών, δίνοντας πυκνότητα στα φρύδια σας.

Benefit Gimme Brow Plus Volumizing Eyebrow Gel

Uoma Beauty Brow-Fro Fro to Go

Maybelline New York Brow Fast Sculpt Brow Mascara

Maybelline New York Tattoo Studio Brow Gel

L'Oréal Paris Brow Stylist Boost and Set Brow Mascara in Clear

Sisley Paris Phyto-Sourcils Design 3-in-1 Eyebrow Pencil