ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Selena Gomez μας δείχνει 5 απλά manicure για να είστε πάντα safe


Ελένη Τσούτση

14 Μαΐου 2022

H Selena Gomez μας δείχνει 5 απλά manicure για να είστε πάντα safe
Απλά, κλασικά και απόλυτα κομψά manicure από την Selena Gomez

Η Selena Gomez μπορεί να πειραματίζεται με τα looks της αλλά όπως φαίνεται μέσα από τις τελευταίες τις εμφανίσεις της λατρεύει τα νύχια της να έχουν κλασικές αποχρώσεις.

Υπεύθυνος για τα διάφορα chic manicure της pop τραγουδίστριας είναι ο Tom Bachik, έναν από τους διασημότερους nail artists, που μάλιστα αριθμεί στο πελατολόγιό του πολλές διάσημες κυρίες του Hollywood (JLo, Margot Robbie, Camila Cabello) έτσι καταλαβαίνουμε ότι δεν θα μπορούσαν τα νύχια της να μην δείχνουν πάντα υπέροχα!

Η Gomez επιλέγει χρώματα ανάλογα με την εποχή αλλά και την περίσταση. Συνήθως όταν είναι να βρεθεί στο κόκκινο χαλί επιλέγει μια κόκκινη διαχρονική απόχρωση και μάλιστα όπως έχουμε παρατηρήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram
αποφεύγει τα funky σχέδια.

Είναι fan των διαχρονικών αποχρώσεων που είναι παντός καιρού και ταιριάζουν σε όλες τις εποχές. Επιλέγει χρώματα που ταιριάζουν με όλους τους τόνους επιδερμίδας αλλά και σε όλα τα μήκη νυχιών.

Αν αναζητάτε έμπνευση, η Selena σας έχει τις πιο ωραίες ιδέες και εσείς δεν έχετε παρά να κάνετε την αγαπημένη σας screenshot!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.