ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα βερνίκια νυχιών που χρειάζεστε για να υποδεχτείτε το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

17 Μαΐου 2022

Τα βερνίκια νυχιών που χρειάζεστε για να υποδεχτείτε το καλοκαίρι
Το καλοκαίρι είναι ταυτισμένο με τα έντονα χρώματα τόσο στα outfits μας όσο και στις beauty επιλογές μας

Tο καλοκαίρι πλησιάζει και μπορεί να γνωρίζετε τον προορισμό των διακοπών σας αλλά σίγουρα δεν ξέρετε ποιο θα είναι το επόμενο χρώμα που θα επιλέξετε για τα νύχια σας. Η αλήθεια είναι ότι τα έντονα χρώματα αλλά και τα pastels συνεχίζουν να κυριαρχούν αφού χαρίζουν στιλ αλλά παράλληλα αναδεικνύουν και μοναδικά τη μαυρισμένη επιδερμίδα.

Άλλωστε τους καλοκαιρινούς μήνες οι περισσότερες γυναίκες αυτό που επιζητούν είναι ένα όμορφο μαύρισμα, άνετα ρούχα, λίγα αξεσουάρ κι ένα κομψό manicure που θα λειτουργεί σαν μόνιμο αξεσουάρ. Τώρα μάλιστα που τα σανδάλια και τα πέδιλα θα έχουν την τιμητική τους, είναι μία καλή επιλογή να βάψετε το ίδιο χρώμα τα νύχια των χεριών σας με των ποδιών.

Ανάμεσα σε βερνίκια στο ήρεμο χρώμα της μέντας, του πράσινου, του λευκού δύσκολα θα μπορέσετε να επιλέξετε μόνο ένα, αλλά οι τάσεις επιτρέπουν να παίξετε με όλα χωρίς φόβο και πάθος. Μη ξεχνάτε είναι καλοκαίρι, όλα επιτρέπονται!

Essie Nail Polish in Tropic Low

Jenny.Gr

J.Hannah Nail Polish in Artichoke

Jenny.Gr

Orly Impressions Spring Lacquer in Artist's Garden

Jenny.Gr

Emilie Heathe Nail Polish in Liquid Assets

Jenny.Gr

Gucci Vernis À Ongles Nail Polish in Winterset Sno

Jenny.Gr

Chanel Le Vernis Longwear Nail Color in Sailor

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.