ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

To bob hairstyle στα καλύτερά του - Οι celebrities που το ανέδειξαν


Ελένη Τσούτση

20 Μαΐου 2022

To bob hairstyle στα καλύτερά του - Οι celebrities που το ανέδειξαν
Το bob είναι ένα κούρεμα με διαχρονική αξία που αξίζει κάθε γυναίκα να δοκιμάσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή της. Οι προτάσεις είναι αρκετές και καλύπτουν όλα τα γούστα

Το bob haircut δημιουργήθηκε από τον πολωνικής καταγωγής κομμωτή Antoine de Paris στη Γαλλία το 1909 και από τότε μέχρι σήμερα είναι μια σταθερή επιλογές για πολλές αγαπημένες μας σταρς.

Η λίστα περιλαμβάνει τις Debbie Harry, Diana Ross, Twiggy, Whitney Houston, Courtney Love και Victoria Beckham. Η καθεμία το ανέδειξε με το δικό της ξεχωριστό τρόπο και μας έδωσε την έμπνευση που χρειαζόμασταν.

Μικρές λεπτομέρειες στο bob κούρεμα, μπορούν να προσθέσουν όγκο, να αλλάξουν την υφή, να κάνουν τα μαλλιά σας να φαίνονται ακόμη πιο πλούσια.

Το κοντό μήκος στα μαλλιά δεν σας εμποδίζει σε τίποτα να αλλάζετε χτένισμα κάθε μέρα και να πειραματίζεστε με διαφορετικά στιλ. Επειδή λοιπόν είναι η εποχή που όλες αναζητάτε την επόμενη αλλαγή στα μαλλιά σας, αν έχετε ξεμείνει από έμπνευση, οι παρακάτω celebrities με bob θα σας δώσουν πολλές ιδέες.

Miley Cyrus

Jenny.Gr

Zendaya

Jenny.Gr

Jennifer Lopez

Jessica Alba

Selena Gomez

Camila Cabello

Billie Eilish

Jenny.Gr

Kaia Gerber

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.