ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Colorblocking Hair: Η νέα τολμηρή τάση που θα βλέπουμε παντού γύρω μας


Ελένη Τσούτση

27 Μαΐου 2022

Colorblocking Hair: Η νέα τολμηρή τάση που θα βλέπουμε παντού γύρω μας
Ιδέες για να εμπνευστείτε και να βάλετε την πολυχρωμία στη ζωή σας

Αν αναζητάτε μια τολμηρή αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σας αυτή τη σεζόν, η τελευταία τάση που εμφανίστηκε αυτό το καλοκαίρι και ονομάζεται colorblocking, μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που περιμένατε. Το όνομα περιγράφει ακριβώς την τάση: έχει χρωματιστές ανταύγειες που έρχονται σε αντίθεση με το βασικό χρώμα.

Η τάση του colorblock είναι ένας εξαιρετικός τρόπος αν είσαι τολμηρή, χωρίς να δεσμεύεσαι πλήρως με μια νέα απόχρωση.

Τα highlights και το ombre δεν έχουν την ίδια δυναμική. Το Colorblocking είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δοκιμάσετε ένα φανταστικό χρώμα όπως το ροζ ή το πλατινέ. Ενώ συνήθως γίνεται με φωτεινές, έντονες αποχρώσεις, μπορείτε επίσης να διατηρήσετε το look διακριτικό επιλέγοντας χρώματα που δεν είναι τόσο τολμηρά (αλλά εξακολουθούν να έρχονται σε αντίθεση με τη βάση σας).

Το μυστικό για αυτό το look είναι να επιλέξετε ένα χρώμα τουλάχιστον τρεις αποχρώσεις πιο ανοιχτό από το βασικό σας χρώμα, αναφέρουν οι hair experts.

Είναι η τέλεια εναλλακτική αν έχετε βαρεθεί το ombre και αν φυσικά σας αρέσουν τα ιδιαίτερα και εκκεντρικά μαλλιά, γιατί όχι να πειραματιστείτε!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.