ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Έχετε μακριά μαλλιά; Αυτά είναι τα 10 cool χτενίσματα που αξίζει να δοκιμάσετε


Ελένη Τσούτση

3 Ιουνίου 2022

Έχετε μακριά μαλλιά; Αυτά είναι τα 10 cool χτενίσματα που αξίζει να δοκιμάσετε
Αν έχετε μακριά μαλλιά και αναζητάτε ιδέες για ιδιαίτερα και cool χτενίσματα, εμείς σας έχουμε τις τέλειες προτάσεις

Το καλοκαίρι αν έχετε μακριά μαλλιά είναι πολύ εύκολο να πείτε ναι σε ένα ατημέλητο κότσο αλλά αν σκεφτείτε πόσες επιλογές έχετε στην πραγματικότητα τότε σίγουρα θα προτιμούσατε κάτι διαφορετικό. Από πλεξούδες μέχρι αλογοουρές, αναζητήσαμε 10 εύκολα, γρήγορα και stylish χτενίσματα για μακριά μαλλιά για να σας προσφέρουμε μια δόση έμπνευσης που σίγουρα χρειάζεστε στην καθημερινότητα σας.

Όποιο και αν είναι το κούρεμα σας, οι επιλογές για εντυπωσιακά καθημερινά ή βραδινά χτενίσματα για μακριά μαλλιά είναι αμέτρητες. Άλλωστε το μήκος των μακριών μαλλιών δίνει την δυνατότητα για μεγαλύτερη δημιουργικότητα, παίζοντας τόσο με τα ίσια, όσο και με τα σπαστά ή σγουρά μαλλιά.

Χρησιμοποιήστε αξεσουάρ, εντάξτε τις αλογοουρές με ένα twist και εμπνευστείτε από τα It girls του Instagram ώστε να δημιουργήσετε τα δικά σας μοναδικά hair looks. Ακόμη και για έναν γάμο, αυτά τα πανεύκολα χτενίσματα, είναι σίγουρο ότι θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Soft hairband

Low pony

Oversized scrunchie

Mid-ponytail

Silk scarf

Side plait

Baby braids

Plaited ponytail

Loose bun

High bubble pony

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.