ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το αγαπημένο αξεσουάρ μαλλιών της Bella Hadid κοστίζει λιγότερο από $4


Ελένη Τσούτση

8 Ιουνίου 2022

Το αγαπημένο αξεσουάρ μαλλιών της Bella Hadid κοστίζει λιγότερο από $4
Getty Images
To motto στην ομορφιά είναι ένα: Back to basics.

Έχουμε σημειώσει μέχρι τώρα πολλά trends που επιστρέφουν δυναμικά από τη δεκαετία των 90s. Tώρα ερχόμαστε για να προσθέσουμε ένα επιπλέον trend στη λίστα μας.

Η Bella Hadid είναι γνωστό ότι εκπροσωπεί τα 90s καλύτερα από κάθε άλλη star. Ήταν η πρώτη που χρησιμοποίησε το claw clip και το έκανε τάση, καθώς επίσης και το banana clip που θυμάστε ίσως να το φορά η μαμά σας.

Έρχεται λοιπόν με ένα ακόμη αγαπημένο ρετρό αξεσουάρ που ίσως έχεις ξεχάσει κάπου ή το έχεις αποχαιρετήσει πριν χρόνια. Πρόκειται για την μαύρη ελαστική κορδέλα που χαρίζει extra στιλ και δίνει στο hairstyle 90s vibes.

Jenny.Gr

Η Hadid τη συνδύασε με ένα αθλητικό casual look και αν και εσείς θέλετε να μιμηθείτε το χτένισμά της, δεν έχετε παρά να αποκτήσετε μια κορδέλα (η οποία κοστίζει ελάχιστα) που σίγουρα θα σας γεμίσει νοσταλγία!

Η μαύρη κορδέλα είναι ένα από τα πιο κομψά αξεσουάρ μαλλιών. Την έχουμε δει να πρωταγωνιστεί σε αρκετά catwalks. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για το πιο διαχρονικό αξεσουάρ που μπορείτε να του δώσετε ό,τι ύφος θέλετε ανάλογα με το στιλ σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.