ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Curtain bangs: Η τάση στα μαλλιά που αξίζει να τολμήσεις αυτή την σεζόν


Ελένη Τσούτση

17 Ιουνίου 2022

Curtain bangs: Η τάση στα μαλλιά που αξίζει να τολμήσεις αυτή την σεζόν
Η αγαπήμενη τάση στα μαλλιά που επιστρέφει από τα '70s

Τα curtain bangs είναι αναμφίβολα το πιο πολυσυζητημένο vintage hairstyle, που είναι εμπνευσμένο από τα '70s και έχει διάρκεια στα χρόνια.

Οι αφέλειες είναι ένα ιδιαίτερο hair cut που αναβαθμίζει το συνολικό look αλλά εκεί που δυσκολευόμαστε οι περισσότερες είναι στο styling. Άλλες μέρες μπορεί να ξυπνάμε και να είναι υπέροχες και να «στρώνουν», ενώ άλλες μέρες είναι ατίθασες και να μετανιώνουμε που τις τολμήσαμε.

Τα curtain bangs αποτελούν την λύση για όσες από εσάς θέλετε αφέλειες, χωρίς όμως την ταλαιπωρία. Πρόκειται για ένα στιλ μαλλιών που ταιριάζει σε όλα τα χρώματα και σε όλα τα σχήματα προσώπου.

Οι περισσότερες celebrities τις επιλέγουν. Παίζουν με τον όγκο στα μαλλιά τους και δίνουν κίνηση στις άκρες τους. Τις συνδυάζουν πάντα με το κατάλληλο μακιγιάζ, ένα κόκκινο κραγιόν ή eyeliner στις ρίζες των βλεφάρων είναι η πινελιά που θα αναδείξει τη θηλυκότητά σας.

Αν ακόμα σκέφτεστε αν πρέπει να κάνετε αυτή τη μικρή αλλά τόσο sexy αλλαγή στα μαλλιά σας, περιηγηθείτε στην gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.