ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Jennifer Aniston έκοψε τα μαλλιά της στο τέλειο μήκος για το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

14 Ιουνίου 2022

H Jennifer Aniston έκοψε τα μαλλιά της στο τέλειο μήκος για το καλοκαίρι
Έκανε την πιο safe αλλαγή για το καλοκαίρι

Έχουμε τονίσει πολλές φορές πόσο μας αρέσουν τα μαλλιά της Jennifer Aniston και δεν είναι τυχαίο που πάντα αποτελούν το απόλυτο hair inspo. Έχει ξεχωρίσει με το κούρεμα που ονομάζεται “Rachel” μέσα από το ρόλο της στη σειρά “Friends” και κάθε hair look είναι τόσο ανεπιτήδευτο που γίνεται αμέσως must.

Jenny.Gr

Όλα αυτά τα χρόνια που την παρακολουθούμε δεν έχει κάνει τολμηρές αλλαγές αφού όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν εστιάζει περισσότερο στη περιποίηση των μαλλιών της. Μάλιστα, έχει λανσάρει και τη δική της σειρά περιποίησης που ονομάζεται Lolavie.

Πρόσφατα, όμως αφέθηκε στα χέρια του αγαπημένου της hairstylist Chris McMillan και έκανε μια αλλαγή για το καλοκαίρι! Ανανέωσε το hair look της κόβοντας τα μαλλιά της σε μήκος που φτάνει λίγο κάτω από τους ώμους και χάρισε έναν πιο φρέσκο αέρα στο στιλ της.

Ο Chris McMillan σχολίασε δίπλα από την φωτογραφία με την Aniston πως αν έχεις ένα σωστό κούρεμα το καλοκαίρι μπορείς να λούσεις τα μαλλιά σου, να τα αφήσεις φυσικά και να δείχνουν υπέροχα! Εμείς πάντως κρατάμε και αυτό το tip!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.