ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Jennifer Aniston αποκάλυψε την εύκολη ρουτίνα της για λαμπερά μαλλιά


Ελένη Τσούτση

5 Μαΐου 2022

Η Jennifer Aniston αποκάλυψε την εύκολη ρουτίνα της για λαμπερά μαλλιά
Η λαμπερή ηθοποιός που αγαπήθηκε όσο λίγες μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στα Φιλαράκια, ξεχώρισε τόσο για τις μοναδικές της ατάκες αλλά και για τα μαλλιά της

Μας έχει κάνει να θέλουμε πολλές φορές τα πλούσια και υγιή μαλλιά της αλλά και το χρώμα, το κούρεμα ή το χτένισμα που υιοθετεί κάθε φορά. Η ίδια εμπιστεύεται τα τελευταία χρόνια τον διάσημο κομμωτή της, Chris McMillan, τόσο για τις εμφανίσεις στο red carpet όσο βέβαια και για τις φωτογραφίσεις της στα πιο γνωστά περιοδικά μόδας. Λατρεύει να φροντίζει τα μαλλιά της και η εμμονή της αυτή την έκανε να δημιουργήσει το δικό της beauty brand πριν από λίγους μήνες με το όνομα, LolaVie.

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε πως δουλεύει για το brand της εδώ και πέντε χρόνια και ήθελε να είναι απόλυτα σίγουρη για τα συστατικά που θα έχουν τα προϊόντα πριν το μεγάλο λανσάρισμα. Η Jennifer Aniston μίλησε στη Vogue για το πώς περιποιείται τα μαλλιά της και εμείς δεν έχουμε παρά να αντλήσουμε ιδέες και να τις θέσουμε σε εφαρμογή. Εξάλλου τα αποτελέσματα, όπως έχει αποδειχτεί, είναι εγγυημένα.

Ακολουθεί μια συγκεκριμένη ρουτίνα περιποίησης για τα μαλλιά της που δεν της παίρνει πάνω από δέκα λεπτά και όπως αναφέρει είναι ιδανική για όσες γυναίκες τρέχουν στην κυριολεξία καθημερινά.

Η ίδια λοιπόν αφού λούσει τα μαλλιά της απλώνει ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν και τα χτενίζει. Έπειτα, τα μαζεύει σε μία πετσέτα και τα αφήνει για περίπου 10 λέπτα. Τέλος, εφαρμόζει στις άκρες ένα leave in (ή ένα λαδάκι) και τα στεγνώνει.

«Συνήθως προτιμώ το Leave-In γιατί όπως επισημαίνει τα κάνει πραγματικά όλα: ενυδατώνει, καταπολεμά το φριζάρισμα, προστατεύει από τη φθορά και δίνει το κράτημα που χρειάζομαι όταν φτιάχνω τα μαλλιά μου».

Το αγαπημένο beauty icon της Aniston δεν είναι άλλη από την Brigitte Bardot που όπως εξηγεί είναι η απόλυτη έμπνευση για εκείνη! Οι συμβουλές που έχει κρατήσει τόσα χρόνια από τους hair experts που συνεργάζεται κατά καιρούς είναι να προστατεύει τα μαλλιά της.

«Υποβάλλουμε τα μαλλιά μας σε τόση ζημιά καθημερινά γι’αυτό είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε προϊόντα που προστατεύουν σε κάθε βήμα», δήλωσε και εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην συμφωνήσουμε!


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.