ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Jello Skin: Η νέα hot τάση στο skincare έρχεται από την Κορέα και υπόσχεται μεταξένια επιδερμίδα


Ελένη Τσούτση

3 Μαΐου 2022

Jello Skin: Η νέα hot τάση στο skincare έρχεται από την Κορέα και υπόσχεται μεταξένια επιδερμίδα
Οι Κορεάτισσες είναι λάτρεις της λαμπερής επιδερμίδας και του no-makeup look. Φροντίζουν πάντα το δέρμα τους με ιδιαίτερη αφοσίωση, λατρεύουν τη φωτεινή επιδερμίδα και ακολουθούν συγκεκριμένα βήματα για να το πετύχουν

Η ιδιαίτερη αφοσίωση που δείχνουν οι Κορεάτισσες στη φροντίδα της επιδερμίδας έχει εμπνεύσει πολλές γυναίκες να ακολουθήσουν τον τρόπο εφαρμογής των προϊόντων. Πρώτα το glass skin aka το γυάλινο δέρμα, που ξεκίνησε από τη Νότια Κορέα. Μάλιστα, το συγκεκριμένο trend σάρωσε στα social media με το hashtag #glassskin να έχει πάνω από 386 εκατομμύρια προβολές μόνο στο TikTok.

Τώρα έρχεται μία νέα τάση με το όνομα «Jello skin» που θέλει την επιδερμίδα τόσο λεία και λαμπερή όσο εκείνη ενός δελφινιού. Μετά τον έντονο και βαθύ καθαρισμό προσώπου, οι Κορεάτισσες δεν χρησιμοποιούν μόλις μία ενυδατική, αλλά πολλά περισσότερα. Πιστεύουν στην μοναδικότητα των προϊόντων και την ανάγκη να τα χρησιμοποιούν όλα. Τα συνηθέστερα είναι μία μάσκα, μία λοσιόν, ένα essence, ένα serum και τέλος μία ενυδατική. Και αυτή είναι η σειρά που ακολουθούν σε καθημερινή βάση.

Οι περισσότερες γυναίκες πλένουν απλά το πρόσωπό τους και έπειτα βάζουν την ενυδατική τους κρέμα. Οι Κορεάτισσες, όμως δεν παραβλέπουν τη σημασία των άλλων βημάτων όπως η απολέπιση, η τόνωση με λοσιόν, τα αιθέρια έλαια και τις ειδικές μάσκες που φορούν στον ύπνο.

Σημαντικό ρόλο στα παραπάνω βήματα παίζουν τα ποιοτικά προϊόντα αλλά και η καθημερινή εφαρμογή τους. Μην ξεχνάτε να κοιμάστε καλά, να πίνετε άφθονο νερό και να φοράτε SPF όλο το χρόνο!

Εμπνευστείτε από τις Κορεάτισσες και βάλτε στο νεσεσέρ σας τα παρακάτω προϊόντα:

Korres Greek Yoghurt Κρέμα Gel Ημέρας Γιαούρτι 48ωρη Ενυδάτωση Κανονικές-Μικτές Επιδερμίδες

Jenny.Gr

Thank You Farmer Miracle Age Repair Eye Cream Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών

Jenny.Gr

L'Occitane Invigorating Face & Eye Mask

Jenny.Gr

Clarins Blue Orchid Face Treatment Oil

Jenny.Gr


Caudalie Vinoperfect Essence Glycolic Κατά των Κηλίδων με Συμπυκνωμένο Απόσταγμα Αιθέριων Ελαίων

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS