ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα αντηλιακά που θα προστατεύσουν τα μαλλιά σας από τον ήλιο


Ελένη Τσούτση

21 Ιουνίου 2022

Τα αντηλιακά που θα προστατεύσουν τα μαλλιά σας από τον ήλιο
Αν δεν το γνωρίζετε ακόμα να σας ενημερώσουμε ότι ο ήλιος δεν είναι και ο καλύτερός τους φίλος και το ίδιο ισχύει για το χλώριο και το αλάτι

Είναι σημαντικό λοιπόν να μην ξεχνάμε ότι τα μαλλιά μας απαιτούν την ίδια περιποίηση, φροντίδα, ενυδάτωση αλλά και προστασία από τον ήλιο. Το αντηλιακό μαλλιών είναι το προϊόν που τα προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου, διατηρώντας το χρώμα τους, κρατώντας τα ενυδατωμένα αλλά και λαμπερά.

Τo ψεκάζουμε μία ώρα περίπου πριν την έκθεσή μας στον ήλιο και φροντίζουμε να το ανανεώνουμε όση ώρα κάνουμε ηλιοθεραπεία. Επιπλέον, στην αγορά υπάρχουν προϊόντα ανάλογα για τον τύπο της τρίχας σας. Αντηλιακά μαλλιών για ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά, για βαμμένα, αλλά και φυσικά.

Jenny.Gr

Τι μπορείτε να κάνετε για να προστατεύσετε το χρώμα των μαλλιών σας όλο το καλοκαίρι;

Ενυδατικό λάδι μαλλιών: Πριν βουτήξετε βεβαιωθείτε ότι έχετε απλώσει στα μαλλιά σας λίγο λάδι -καρύδας ή ακόμη και ελαιόλαδο. Με αυτό τον τρόπο τα μαλλιά γλιστράνε και αυτό λειτουργεί ως εμπόδιο στο να εισχωρήσει το επιβλαβές χλώριο στην τρίχα.

Βρέξτε τα αρχικά με καθαρό νερό: Κάντε ένα ντους πριν βουτήξετε στη θάλασσα ή στην πισίνα. Το ίδιο κάνετε και αμέσως μόλις βγείτε. Αυτό το trick επιτρέπει στα μαλλιά σας να απορροφήσουν λιγότερο το αλμυρό νερό ή το χλώριο.

Αντηλιακό Μαλλιών: Όπως το πρόσωπο και το σώμα, έτσι και τα μαλλιά χρειάζονται το αντηλιακό τους. Βρείτε το αγαπημένο σας αντηλιακό και προστατευτείτε από τις UVA και UVB ακτίνες.

Δείτε στην παρακάτω gallery μερικά από τα καλύτερα αντηλιακά μαλλιών της αγοράς:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.