ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Skincare basics: Η πιο σημαντική συνήθεια για λαμπερό δέρμα


Ελένη Τσούτση

20 Ιουνίου 2022

Skincare basics: Η πιο σημαντική συνήθεια για λαμπερό δέρμα
Αυτό είναι ο καθαρισμός προσώπου, ο οποίος καλό είναι να γίνεται με χλιαρό νερό. Είναι πιο σημαντικός από την ενυδάτωση και από οποιαδήποτε skincare συνήθεια μπορείτε να φανταστείτε

Καλό είναι να επενδύετε σε μία καλή κρέμα, σε προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας σας και φυσικά να γνωρίζετε ότι πρώτα πρέπει να νοιαστείτε για τον καθαρισμό του προσώπου σας και ύστερα για όλα τα άλλα. Αγοράστε ένα καθαριστικό και αποφύγετε το πλύσιμο με σαπούνι, αφρόλουτρο ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν το οποίο δε συνίσταται για το πρόσωπο, καθώς μπορεί να χαλάσετε το pH της επιδερμίδας σας.

Ο καθαρισμός προσώπου είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα για την υγεία της επιδερμίδας μας. Πολλές γυναίκες μάλιστα θεωρούν πως δεν χρειάζεται να γίνεται αν δεν έχει προηγηθεί μακιγιάζ και πως αρκεί ένας βραδινός καθαρισμός με κάποιο καθαριστικό προσώπου.

Jenny.Gr

Η αλήθεια όμως είναι άλλη. Ο καθαρισμός προσώπου πρέπει να γίνεται κάθε μέρα, ιδανικά πρωί και βράδυ, ανεξάρτητα από το μακιγιάζ.

Στην gallery που ακολουθεί ανακαλύψτε καθαριστικά προσώπου, που μπορείτε να βρείτε διαθέσιμα στην αγορά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS