ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Jennifer Aniston μας δείχνει το καλοκαιρινό της hairstyle με το πιο fun βίντεο


Ελένη Τσούτση

23 Ιουνίου 2022

H Jennifer Aniston μας δείχνει το καλοκαιρινό της hairstyle με το πιο fun βίντεο
Η λαμπερή ηθοποιός που αγαπήθηκε όσο λίγες μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στα Φιλαράκια, ξεχώρισε τόσο για τις μοναδικές της ατάκες αλλά και για τα υπέροχα λαμπερά μαλλιά της

Η αλήθεια είναι ότι μας έχει κάνει να θέλουμε πολλές φορές τα πλούσια και υγιή μαλλιά της αλλά και το καθημερινά styling που επιλέγει. Η ίδια εμπιστεύεται τα τελευταία χρόνια τον διάσημο κομμωτή της, Chris McMillan, τόσο για τις εμφανίσεις στο red carpet όσο βέβαια και για τις φωτογραφίσεις της στα πιο γνωστά περιοδικά μόδας.

Λατρεύει να φροντίζει τα μαλλιά της και η εμμονή της αυτή την έκανε να δημιουργήσει το δικό της beauty brand πριν από λίγους μήνες με το όνομα, LolaVie. Πρόσφατα, λοιπόν μοιράστηκε ένα video στο Instagram με τους followers της που δίνει μερικά tips για ένα εύκολο και στιλάτο hairstyle. Η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε ότι πολλές φορές αναμειγνύει στα χέρια της το hair oil μαζί με το leave-in conditioner ώστε να δώσει λάμψη στα μαλλιά της και παράλληλα να τα θρέψει σε βάθος.

Η Aniston έδειξε πώς το εφαρμόζει στα μαλλιά της. Σίγουρα αποτελεί το τέλειο hair tip για όσες τρέχουν στην κυριολεξία στην καθημερινότητά τους και δεν προλαβαίνουν να κάνουν πολλά με τα μαλλιά τους. Με γρήγορες κινήσεις πέρασε το προιόν ανακατεύοντας τα μαλλιά της και έδωσε extra όγκο στο χτένισμά της.

To λαδάκι μαλλιών είναι ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά και αν ακόμη δεν το έχετε βάλει στην ρουτίνα σας, η Jennifer Aniston ελπίζουμε να σας έπεισε!

Δείτε στην παρακάτω gallery τα καλύτερα hair oils της αγοράς:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.