ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

To midi bob της Εmma Watson είναι το κούρεμα που θα συζητηθεί τους επόμενους μήνες


Ελένη Τσούτση

7 Ιουλίου 2022

To midi bob της Εmma Watson είναι το κούρεμα που θα συζητηθεί τους επόμενους μήνες
Ένα κομψό hair look κάνει πάντα τη διαφορά και τα διάφορα είδη καρέ είναι πάντα μια chic και safe αλλαγή

Ανάμεσα στις πιστές του καρέ είναι και η αγαπημένη ηθοποιός Εmma Watson, η οποία εδώ και χρόνια έχει αφήσει πίσω της τα μακριά μαλλιά και μετά τους πειραματισμούς της με το pixie cut, έχει υιοθετήσει ένα midi bob που της ταιριάζει πολύ!

Jenny.Gr

Το midi bob είναι ένα νέο κούρεμα που θα είναι σύντομα παντού γύρω μας.Ανάμεσα στο γαλλικό bob τύπου Amelie και το bob της δεκαετίας του '90 της Keira Knightley, έρχεται ένα bob μεσαίου μήκους που φτάνει στους ώμους. Μέσα από τις νέες τάσεις που διαβάζουμε καθημερινά ή βλέπουμε στα social media, το midi bob καταλαβαίνουμε ότι ήρθε για να μείνει και να σας βάλει σε σκέψεις για την επόμενη αλλαγή που θέλετε να κάνετε στα μαλλιά σας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το midi bob είναι το πιο δημοφιλές haircut, όπως το πρότειναν οι οίκοι Dior και Prada. Μπορεί να είναι ένα ίσιο κούρεμα αλλά χαρίζει κίνηση και ζωντάνια. Οι άκρες του δεν είναι τετραγωνισμένες και αυτό κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πιο ανάλαφρα και stylish!

Πώς να βρείτε το τέλειο μήκος για το midi bob

Εκτός από το να ρωτήσετε τον κομμωτή σας, είναι πάντα καλή ιδέα που θα «πέσουν» τα μαλλιά σας πριν από το ραντεβού σας. Αυτό σημαίνει λιγότερες δυσάρεστες εκπλήξεις! Πριν την επίσκεψή σας λοιπόν στο κομμωτήριο, μην αμελήσετε να έχετε επιλέξει τις αγαπημένες σας φωτογραφίες που απεικονίζουν το κούρεμα.

Παρακάτω θα βρείτε όση έμπνευση χρειάζεστε:

Δείτε στην παρακάτω gallery τα καλύτερα dry shampoo της αγοράς:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.