ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η θριαμβευτική επιστροφή του layered haircut


JTeam

13 Ιουλίου 2022

Η θριαμβευτική επιστροφή του layered haircut
Η θριαμβευτική επιστροφή του layered haircut

«Ένα ενδιαφέρον κούρεμα με προσεκτικά κομμένα layers και πιο κοντά τμήματα γύρω από το πρόσωπο μπορεί να εκσυγχρονίσει το look του super model», λέει ο θρυλικός κομμωτής Sam McKnight στο Bazaar. «Θα δώσει όγκο χωρίς πολλή δουλειά», προσθέτει. Και αν κάποιος ξέρει από μαλλιά είναι σίγουρα εκείνος. Ο McKnight είναι γνωστός για τα iconic hair cuts της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Diana, αλλά και πολλών super models.

Το layered haircut: ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα στιλ που έχουν υπάρξει ποτέ, το οποίο μέσα στις δεκαετίες κατάφερε να αλλάξει αρκετές μορφές -από τα fluffy μαλλιά της Farrah Fawcett στη δεκαετία του '70 έως τα πιο αιχμηρά layers των early noughties. Τα τελευταία χρόνια, τα layers βρέθηκαν στο παρασκήνιο των trends για χάρη πιο πειραματικών στιλ -από το gamine pixie crop έως τα sleek straight μαλλιά- αλλά στην πραγματικότητα δεν εξαφανίστηκαν ποτέ.

Oι πιο καταξιωμένοι επαγγλεματίες κομμωτές συμφωνούν ότι το 2022 μπορούμε να μιλάμε για την θριαμβευτική επιστροφή του στιλ. Το σύγχρονο layered haircut αποδίδει φόρο τιμής στη δεκαετία του '90, αλλά με πιο φρέσκο ​​τρόπο, με όλο και περισσότερες γυναίκες να ζητούν στοιχεία του "The Rachel" για τα μαλλιά τους. Αυτό σημαίνει ότι θέλουν περισσότερα στρώματα που τους δίνουν πολύ περισσότερο όγκο. Σκεφτείτε τη Cindy Crawford της δεκαετίας του '90. Δεν είναι απλώς ένα μακρύ curtain frame που πλαισιώνει το πρόσωπο. Τα layers τώρα συνδέονται αρμονικά με τα πλαϊνά τμήματα των μαλλιών.

Πολλές είναι οι stars που έχουν υιοθετήσει κάποια από τις εκδοχές του layered haircut, όπως η Jennifer Lopez και η νεαρή Kaia Gerber. Βλέποντας τις δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα layers προσφέρουν την ευκολία και την ευελιξία που δεν προσφέρουν τα άλλα στιλ.

Το layered haircut του 2022 σέβεται τους διαφορετικούς τύπους και την υφή των μαλλιών περισσότερο από ό,τι στο παρελθόν. Είναι σχεδιασμένα για να δίνουν ένα πιο χαλαρό στιλ χωρίς να χρειάζονται πολύ styling και συντήρηση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.