ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα hair gems είναι η νέα beauty τάση που θα χαρίσει μοναδική λάμψη στα μαλλιά σας


Ελένη Τσούτση

22 Ιουλίου 2022

Τα hair gems είναι η νέα beauty τάση που θα χαρίσει μοναδική λάμψη στα μαλλιά σας
Τα Y2K δεν σταματούν μόνο στα έντονα χρωματιστά eyeliners και στα glitters. Έρχεται μία νέα τάση για τα μαλλιά που θα σας ενθουσιάσει

Η σειρά Euphoria φαίνεται ότι άσκησε μεγάλη επιρροή στην βιομηχανία της ομορφιάς. Ένα νέο trend που έρχεται από τα 00s είναι τα hair gems, που έχει γίνει ήδη viral στη πλατφόρμα του TikTok.

Οι beauty influencers λοιπόν ανεβάζουν video και δείχνουν πώς στολίζουν τα μαλλιά τους με μικρά λαμπερά hair gems. Αυτά τα μικρά στρας που ίσως τα θυμάστε από τα παιδικά σας χρόνια, επανέρχονται και θέλουν να δώσουν μια πιο funky και παιχνιδιάρικη διάσταση τόσο στα καθημερινά σας looks όσο και στα πιο glam. Εσείς μπορείτε να πείτε όχι σε αυτή τη χαριτωμένη τάση; Εμείς πάντως, όχι!

Στα παρακάτω video θα δείτε πόσο εύκολα μπορείτε να τοποθετήσετε τα hair gems στα μαλλιά σας. Μάλιστα ανάλογα με το χτένισμα που έχετε κάνει, μπορείτε να αλλάζετε και τα σημεία που τα τοποθετείτε. Ειδικά αν αφήσετε κάτω τα μαλλιά σας, τα μικρά λαμπερά στρας θα κάνουν το hair look σας απλά υπέροχο!

@sophie_murraayy

On Amazon! Obsessed 🥹🦋💖🫶🏼

♬ original sound - Sophie Murray

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.