ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

3 λόγοι που δεν μακραίνουν τα μαλλιά σας και δεν γνωρίζατε


Ελένη Τσούτση

8 Αυγούστου 2022

3 λόγοι που δεν μακραίνουν τα μαλλιά σας και δεν γνωρίζατε
Αν προσπαθείτε να αποκτήσετε μακριά και υγιή μαλλιά και δεν τα έχετε καταφέρει, μήπως δεν έχετε λάβει υπόψη σας τα παρακάτω εμπόδια;

μακριά μαλλιά αποτελούν στόχο για αρκετές γυναίκες ακόμη κι αν τα νέα trends με τα κοντά μαλλιά κυριαρχούν. Η γοητεία όμως του long hair style είναι σταθερή αξία και δεν είναι λίγες οι φορές που προσπαθούμε με πολλούς τρόπους να μακρύνουμε τα μαλλιά μας.

  • Σίγουρα τα μαλλιά σας πρέπει να τα καθαρίζετε από την ψαλίδα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να είστε συνέχεια στον κομμωτή σας. Βρείτε κάποιον που εμπιστεύεστε και ρωτήστε τον ποια συχνότητα κουρέματος πρέπει να ακολουθείτε και σε κάθε περίπτωση αποφύγετε τις υπερβολές.
  • Βεβαιωθείτε ότι παίρνετε αρκετό σίδηρο. Μία εξέταση μπορεί να σας ενημερώσει για τα επίπεδα σιδήρου σας και ανάλογα ο γιατρός μπορεί να σας συστήσει κάποιο συμπλήρωμα.
  • Οι επιπτώσεις του στρες υπάρχουν και στα μαλλιά. Τα υψηλά επίπεδα άγχους ή πίεσης μπορεί να οδηγήσουν σε κακή ανάπτυξη των μαλλιών, αλλά ακόμα και σε απώλεια.

Όλοι οι παραπάνω λόγοι ίσως μπορεί να σας εμποδίζουν από τον στόχο σας αλλά μην ξεχνάτε ότι και ένα stylish κούρεμα θα σας χαρίσει την ίδια ευχαρίστηση στο τέλος της ημέρας!

Δείτε τα καλύτερα λαδάκια της αγοράς:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.